Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Herkules
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Herkules

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goku View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Herkules
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 22:04
kao što  ime kaže tražim serije herkules   s onim  likom što glumi dylana hunta u andromedi

ak neko ima nek se javi pa ćemo se neš dogovorit
KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 23:14
sat ce ti to, pobogu!?!?!?!?!?
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 08:36
mozda to voli, neko voli to i xenu...
kako bi to imace imalo neznam koliko sezona?!
uostalom, sto nas briga sto ce mu, mozda ima fetis na tog lika=)

Ažurirao Surtur
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:49
i walker ima "ne znam koliko sezona" 
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:55
i ima ljudi koji vole walkera....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 12:56
ima, i to nikad necu razumjeti 
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 13:05
ni ja, ali sto je tu je....
ja ne razumijem ni one koji gledaju sapunice, pa eto....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 13:12
joj da, sapunice, ti su mi najjaci 
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 13:58
mislim da je kod tih serija više stvar u godinam koje imaš jer sam i ja volio Walkeera prije nekih 10 god.

dok mi sad nije jasno kako netko na TV može doći na ideju da pušta tu seriju pa bilo to i u 03 00 h

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 14:05
istina
ja sam obozavao walkera kada sam imao 9-10 godina, termin je bio poslije dnevnika koliko se sjecam, a sada bi trebao biti u sklopu onih djecjih emisija ujutro a ne vampirski termin kada se mi tek budimo i hocemo gledati nesto dobro(citaj 24 ili sopranose)
Na vrh
Goku View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 15:25
herkules je za relaksaciju, kad se nema nis pametnog za gledat

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

hocemo gledati nesto dobro(citaj 24 ili sopranose)

kad smo kod  toga kak neko neš može gledat  ovo dvoje je fakat smeće

KAAA ME HAAA ME HAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 15:30
potpuno te razumijem(da ti je 24 i sopranosi smece)
imas u potpis iz dragon balla, nick ti je iz dragon balla i gledas herculesa
predlazem ti da potrazis strucnu pomoc

ma salim se, ako ti se to dvoje svidja a ovo dvoje ne, boli me ku**c, gledaj sto hoces
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2005 u 18:11
tako je, ako ce netko gledat buffy ili angela nek izvoli ako mu se to svidja
kick-ass
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.