Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TREBATE DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TREBATE DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dr.Crocitizen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TREBATE DVD
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:31

ako vam treba vrlo kvalitetan dvd ne neko smeće "pretvoren dvd" i sl. po promotivnoj cijeni od 30.00 kn po filmu javite se na email cro_citizen@yahoo.com (ne postavljajte pitanja imaš li listu i sl.Napišite koji Vas film ili filmovi zanimaju sigurno će biti tu.Hvala!!!

danas film u vašem domu sutra u kinu
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 02:06
odakle si i kako to ide ?????
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 02:25
Koliko je to u evrima?
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 02:35

jucer si pristupio stranici i forumu a danas vec pljujes po divixima i prodajes filmove iz videoteke

sta ce tek sutra biti

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 09:53

Ma koja videoteka.To kako ja dolazim do filmova to prepusti meni...

Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2005 u 18:59

friday 1, friday 2 s ice cubeom

ako nadjes javi,mada sumnjam...

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2005 u 21:50
Imam ti ja Friday sa Ice Cube-om ,ali na Div-xu ....
DIV-X rules
Na vrh
lafo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lafo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2005 u 19:12
imam i ja na divx-u ,al nije to to,da mi je  kopiju orginalnog dvd-a
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 12:58
Imas li ceo serijal Friday the 13 th (10 delova)
i koja cena u evrima?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 13:07
Dobar ti je taj slogan
"danas film u vašem domu sutra u kinu",
onda je bas original i super kvalitet i nije konverzija sa divx-a!To pricaj nekom tamo koji nema pojma sta je dvd!Tacno se zna posle kog vremena izadje original dvd posle bioskopa!
Sad ces reci da imas :
- The Cave
- Cry Wolf
- Doom
- Fantastic Four
- House of Wax
- The Island
- The Fog
- The Legend Of Zorro
- The Skeleton Key
- Transpoerter 2
- War Of The Worlds
- Flight Plan
- The Exorcism of Emily Rose

ove filmove na dvd-u?
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 14:13
Bato pa ti filmovi jos nisu imali premijeru u pola sveta,odakle ideja uopste da ce distributer da se zajebe pa da pusti oficijalno izdanje pre nego sto pokupi sve pare od bioskopskih blagajni ....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 16:21
Jasno je napiso
"danas film u vašem domu sutra u kinu"

ma to je dokaz da je mucka!Toga nema ni u bioskopima,a ne na dvd-u!
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2005 u 16:27
Ja sam mu poslao mail ima par dana u kojem sam tražio dva filma iz kraja 60-ih pa mi još nije odgovorio.Očito je da nemože ispuniti ono što obećava mada sam mu ih spreman platiti i 40 kuna po filmu.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 11:19

Da odogovorim nekim ode jebivjetrima..

Moj slogan "danasu u Vašem domu sutra u kinu" to se misli na naša kina a ne u Americi...U isto vrime ako je film jako komercijalan kao npr.Rat zvjezda onda je sigurno da filmovi se prikazuju van i kod nas u isto vrime.Toliko ima filmova koje je Blockbuster (odakle ja nabavljam)izdao na dvd a kod nas taj isti film nastupi za 4 mjeseca e tu ja nastupam.Treće,ima bisera na ovoj stranici kao u priči navodim jedan primjer,kaže faca nabavi mi film iz mislim 1963 god.Vrtoglavica sa gl.ulogom od J.Stewarta i još da dvd ima dodatke i plus cro titl....Cro titl ima kojeg osobno prevodim,ali spec.dodatke......ma daj čovjeće skini mi se s  ....hahahhaha da spe.dodaci iz tog vremena?

Toliko!?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 18:10
Samo tri reci su da kazem "nemoj da seres"Dr.Crocitizen,da palis raju da strikas najke!
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 23:57
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Samo tri reci su da kazem "nemoj da seres"Dr.Crocitizen,da palis raju da strikas najke!

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Vurdlak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vurdlak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 02:39
iskreno neznam kome ces sto prodati s takvim arogantim i bahatim ponasanjem te pljuvanjem po  drugima koji prodaju jeftinije...

drugo sto vjerojatno ne znas je da postoje reizdanja filmova... film koji spominjes iz 63. sigurno nije 63. izdan na dvdu kad nije postojao ni vhs vjerojatno, nego u novije vrijeme te su dodani dodaci, arhivske snimke i sl. imam ja i filmova iz vremena puno prije 63 s specijalnim dodacima, dokumentarcem i audio komentarom glumaca ili rezisera (tko je vec ziv ostao...)

ja prodajem isto dvde samo po 20 kuna i svi skoro imaju eng, slo i cro titlove.... osim nekih novih naravno koje skinem s torrenta koji izadju u americi pa nemaju cro tilove.

Coolest of net: Lord Of Net
Web Zarada tu: StormClix
Na vrh
deda-žika View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda-žika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 11:38
Originalno postovano od strane Dr.Crocitizen Dr.Crocitizen piše:

Da odogovorim nekim ode jebivjetrima..

Moj slogan "danasu u Vašem domu sutra u kinu" to se misli na naša kina a ne u Americi...U isto vrime ako je film jako komercijalan kao npr.Rat zvjezda onda je sigurno da filmovi se prikazuju van i kod nas u isto vrime.Toliko ima filmova koje je Blockbuster (odakle ja nabavljam)izdao na dvd a kod nas taj isti film nastupi za 4 mjeseca e tu ja nastupam.Treće,ima bisera na ovoj stranici kao u priči navodim jedan primjer,kaže faca nabavi mi film iz mislim 1963 god.Vrtoglavica sa gl.ulogom od J.Stewarta i još da dvd ima dodatke i plus cro titl....Cro titl ima kojeg osobno prevodim,ali spec.dodatke......ma daj čovjeće skini mi se s  ....hahahhaha da spe.dodaci iz tog vremena?

Toliko!?

Sta , ali  adminisratori  spavaju ???    Ovaj jos ima obraza vrijedat clanove koji su od pocetka ovaj foruma uzdizali . koji su zasluzni da je danas ovaj forum jedan od posjecenih, ej ??     Dosao si ima 2 petka ovdje prodavat  maglu naivnim klincima i vrijedat te iste koje pokusavas zajebat. 

A imas i pravo kad su moderatori od k..   

A . C . A . B
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 18:49
Ma pusti budalu nek se malo pali!

Neverovatno kakve covek moze gluposti napisati.KAze da ima veze,ejjj jedino da radis u mgm,universal,paramount i da uzimas filmve od njih i da nama prodajes!Cisto radi reda ce tebi,bas tebi dati filmove da siris pirateriju,a ceo svet se bori protiv nje!
Ti rece da nabavljas preko BLOCKBUSTER-a filmove.Onda ti ne znas sta je blockbuster,to nije firma nego film koji ce da napuni bioskopske blagajne i koji je pravljen da obara rekorde u gledanosti i u ulozenim parama!
Na vrh
Vurdlak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vurdlak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 21:32
mislim da su blockbuster videoteke u amereici tkodjer, ako se ne varam...
Coolest of net: Lord Of Net
Web Zarada tu: StormClix
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.