Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD novije kupujem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD novije kupujem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD novije kupujem
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2004 u 09:43

novije dvd koji nisu u videotekama kupujem,moze snimak i iz divx samo da je dobar dvd rip

popisi dvd iz videoteka mi ne treba jer sam vecinu gledao

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2004 u 03:28
Šta te zanima od novosti na dvd Laserko!!
Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2004 u 20:49

Evo ja sam smanjio slova na temi.

Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2004 u 22:32

Svi najnoviji- pozdrav Kuka

Pisite postove malim slovima inace po Kristijanovom pravilu brisem post. Pozdrav, filipc .

Ažurirao filipc
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2004 u 22:57
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 00:21

Nije Laserko zainteresiran za Najnovije već za Originale koji nikako nemogu biti najnoviji!!

Svi mi znamo što znaći rijeć najnoviji i koja je to kvaliteta!!

Radim sad Shrek 2 da bi sliku poboljšao ukljućio sam tri filtera i sad će enkodirati oko 24 h što inaće radi za 3 h na procesoru 2.8 int.Pent.

Budemo vidjeli kakvi će biti rezultati!!

A flipc je mogao skinuti neki popis videoteke pa ga ovdje staviti!!

Pozdrav Svima !!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 07:32

@ Kapetan Kuka

Kojim programom radis divx to dvd?

Da li radis sa tmpgenc-om?

pozdrav

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 20:48

Oduvijek i samo s Tmpgc!!

Što se tiće Shreka 2 ostalo je još 4 h a prošlo je 18 h otkako sam ga pustio enkodirati!!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 20:51
A kako si to stavio na 3 filtera i kakva je slika da li je kao na dvd originalu?
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 20:53

Pa koji ti procesor imaš ako enkodiraš film i radiš ostalo na kompu?Dali ti bude na 100 %?

Pozdrav!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 21:16

Pentium 2.8 512 ..Ploća i procesor samo 2.900 kn!!

Mogu ripat odjednom divx-dvd ,dvd-divx,gledat dva filma i snimat u neri a procesor dojde na 80-100 % normalno ne zapinje!!

Ali nije da ga ne mogu Zaglumpat!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 21:18
Je***ti mašine...Pa to je normalno da ga svatko može nagurati do 100 % zauzeća(takav proc.), barem bi ja ,mogo

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 21:49

@Kapetan Kuka

Kako si to postavio na 3 filtera nije mi jasno!?

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 23:44
Originalno postovano od strane filipc filipc piše:

@Kapetan Kuka

Kako si to postavio na 3 filtera nije mi jasno!?

Projekt Wizard-Other seting-advance-i tu su ti kojekakvi filteri za boju rezanje ,oštrinu ,....jedino ako upališ koji filter produžava enkodiranje do bola!!

Poslednja stavka ti je za oštrinu slova od titlova!!

Tmpgc može stvarno puno toga samo što mi to neželimo neznamo i nećemo koristiti!!

Kapetan Kuka
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2004 u 09:54
ma tmpgenc je zakon za sve programe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.