Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svađe i slično
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svađe i slično

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svađe i slično
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 10:28

Ugasiti forum ? Ma daaaa. Mislim da bi ovo bilo krajnje rješenje i bilo bi žalosno kada bi se zbog pojedinaca raspala ovako lijepa zajednica.

Rješenje je po meni redovito moderiranje foruma, ali i malo teže kazne za pojednice koji su nezaustavljivi.

Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 10:58
tocno zasto ugasiti forum kada svi imamo koristi od njega.
sta se tice svada neka to clanovi rijesavaju u cetiri oka(na pm)a ne da nas ostale maltretiraju s time.
sta se mene tise neka to modernatori rijesavaju jer oni znaju najbolje sta je ok a sta nije i ako treba nekoga izbacit neka ga izbace,jer je to jedino rijesenje.
MODERNATORI samo naprijed.
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 16:39
Originalno postovano od strane Medo Medo piše:

imate pravo ali negdje na nekom topicu sam pročitao da ima več previše svađa i da admini misle ugastit forum na 2 - 3 mjeseca!!

istina je da svi imamo koristi, ali neki članovi se ne pridržavaju pravila!! (i ja sam bio jedan od njih, ono kada sam bezveze stavljao postove)!!! to me je prošlo!!

ali stvarno neki se bezveze svađaju!!!! zar nije istina??

to je žalosno!!!

Vrijedno pohvale !

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 19:34

istina je da svi imamo koristi, ali neki članovi se ne pridržavaju pravila!! (i ja sam bio jedan od njih, ono kada sam bezveze stavljao postove)!!! to me je prošlo!!

Ako ti tako kažeš, smirio se jesi i zato ti maknuh ono "niš koristi" ali to ćeka svakog tko krene tim smjerom,....

PozdraF

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 21:04
Ljudi bi prvenstveno trebali doci na ovaj forum ako zele nesto nauciti ili ako zele nesto pitati a ne dolaziti ovdje i razbijati svoje frustracije.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 21:08
Šta bi na kraju s Mikijem i vjevericom?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 22:43

ne treba ništa ugasiti.

ja sam već počeo poduzimati stvari u vezi toga. 3 opomene postoje. nakon 3 opomene letiš van sa foruma i gotovo. to će biti primjer ostalima da malo kontroliraju svoje ponašanje.

uzmi npr. člana "lost treasure" ---> dobio je 3 opomene. I onda mi je na PM rekao da će ubiti boga u meni ako ga izbacim. I izbačen je. Tako da se nemorate zavaravati i prijetiti.

Pozdrav!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 23:16

Ma kakvo gasenje foruma... Glupost... Nista se time ne postize...

Opomene? Puno bolje... Jedino pravo rjesenje se moze dobiti ako se zapitaju glavni na forumu kakav forum zele... Ako je odgovor pravi forum, bez incidenata raznih i svadja i toga, onda ove opomene treba koristiti...

Pametno bi bilo napraviti i forum posebni za flejmanje gdje se moze pisati sve, to se nece gledati, nego samo naravno paziti da netko ne posta gluposti tek toliko da skupi postove, i tako onda na sve paziti i poduzimati prave mjere kao sto su te opomene, ono nis koristi pa na kraju i bananje.... I to je to...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 00:06

Oni koji su zatvorili u dva dana dvije teme molim da se izjasne s kim sam se ja to svađao i dali sam koga vređao!!Šta vam je ljudi daj se malo skoncentrišite na prave stvari a ne samo na to da nekog brišete i zatvarate!!Prošla su vremena unutarnji i vanjski neprijatelja!!

Odjednom su se neki okomili na mene a ja ni kriv ni dužan!!

Upravo sad sve oko ovih tema sam zaboravio budite mi pozdravljeni i dobri baš kao što sam ja!!Nemojte se dalnje upuštati u rasprave jer čemo na kraju svi skužit da je to sve uzalud!

Ajmo nekog naučiti kako se prave dvd tako će svi biti sretniji!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 08:41

teme koju su zatvorene su vjerojatno zatvorene sa razlogom. Ako sam ih ja zatvorio onda to tamo i piše.

btw. ja se ne svađam nego samo održavam red na forumu. I to ću raditi sve dok sam Admin ovog sajta.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 10:49
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Ajmo nekog naučiti kako se prave dvd tako će svi biti sretniji!!

Slažem se.

No ja mislim da je problem u posljednje vrijeme to što se više nema što naučiti o divxu. Svi skoro sve već znaju. Sjećam se vremena prije malo više od godinu kada se naveliko razglabalo o codecima, konvertiranjima,..... Članova Oddy-a,.... Ljudi su hrlili pomoć drugome. Zato u nedostatku divx tema se pišu gluposti i ljudima se polako počinje "gadit" forum.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 11:16

No neznaju ni ti oni još sve.Lako je danas napravit enkodirat sa ripperima koji se sastoje od 3 gumba.

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 12:02
Tocno tako,sad se vise nema sta objasnit sad je sve u tipkama,pritisnes jednu dobis gotov cd.Ko 1.2.3

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 21:38

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Oddie-a više nema-to sam bio ja,ali je nešto štekalo sa bazom stranice pa se nisam mogao logirati...

Znači i ti si taj koji ima duple accounte. Žao mi je no moram te zamoliti da si obrišeš account G@rfield i da napustiš ovaj forum. Što je previše, previše je.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 23:31
Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

ja sam već počeo poduzimati stvari u vezi toga. 3 opomene postoje. nakon 3 opomene letiš van sa foruma i gotovo. to će biti primjer ostalima da malo kontroliraju svoje ponašanje.

Darezljiv si. Kod mene je jedna opomena i kraj . Cak i bez opomene znam maknut clana pogotovo kad prekrsi osnovno pravilo koje mu pise prije registracije. Mozd aje to pregrubo ali i ti useri koji se ne drze pravila bi isto tako postupili kad bi se sra... po njihovoj stranici, kuci ili sto vec imaju. Ovo je privat forum u kojemu su svi GOSTI a ti GAZDA i svi se moraju drzat pravila ponasanja koje si ti zadao ili nek si potraze drugi forum. Eto to  je moje misljenje o TAKVIM clanovima.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 00:33

To ti je za pisanje novosti , tutoriala ,download opis programa itd ...CMS ti znaci Content Managment System.

DA NEBI POSTAVLJAO NOVI TOPIC, MOŽETE LI MI REĆI ŠTA ZNAĆI KADA ODEM NA WWW.TITLOVI.NET I TAMO SA STRANE U NOVOSTIMA PIŠE:

Traze se suradniciTraze se suradnici
Molimo sve zainteresirane za suradnju na Divx titlovi portalu da nam se pridruze.
Detaljnije

ZA ČEGA TO SLUŽI???, I ŠTA ZNAČI Odmah nakon registracije imat ćete pristup našem cms-u??

Srdačan pozdrav

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 00:34

Ipak bi se ja trebao ispricati jer sam ja onda sjebao stvar.

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Oddie-a više nema-to sam bio ja,ali je nešto štekalo sa bazom stranice pa se nisam mogao logirati...

Znači i ti si taj koji ima duple accounte. Žao mi je no moram te zamoliti da si obrišeš account G@rfield i da napustiš ovaj forum. Što je previše, previše je.

Evo, ja se duboko ispričavam, Oddie je izbrisan... Neće se više nikada ponoviti...
Srdačan pozdrav

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 10:19
Originalno postovano od strane livada livada piše:

Darezljiv si. Kod mene je jedna opomena i kraj . Cak i bez opomene znam maknut clana pogotovo kad prekrsi osnovno pravilo koje mu pise prije registracije. Mozd aje to pregrubo ali i ti useri koji se ne drze pravila bi isto tako postupili kad bi se sra... po njihovoj stranici, kuci ili sto vec imaju. Ovo je privat forum u kojemu su svi GOSTI a ti GAZDA i svi se moraju drzat pravila ponasanja koje si ti zadao ili nek si potraze drugi forum. Eto to  je moje misljenje o TAKVIM clanovima.

a tako ću morati i ja sada početi. To i ja mislim. Administrator i moderator su bog i batina. Nema svađe sa njima. Bit će nas malo, ali ćemo znati reda.

Pozdrav!! LIVADA

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 12:08
sve ovisi o tome kakva je pogreška.

Ažurirao Kristijan
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 23:43

Da tri opomene je normalno jer svi smo ljudi i katkad griješimo a da nismo ni svjesni toga.

P.S.

Ako tko misli da se netko od mod i adm. zamjerio nekom clanu i bezveze brise postove javite se meni jer ja sam ipak glavni (THE BOSS)

AKO NETKO JEDANPUT POGRIJEŠI ZAŠTO GA BANATI??? SVATKO IMA PRAVO NA POGREŠKU, NI ADMINI ILI MODERATORI NISU NEPOGRIJEŠIVI!!!

JA OSTAJEM PRI TOME DA NAKON 3 OPOMENE ČLAN LETI VAN!!!

Srdačan pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.