Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - real time prewiew
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

real time prewiew

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leonitabeni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: real time prewiew
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 13:35
zdravo.radim dvd sa dvd maestrom ali ne mogu gledati prewiew.ako moze neko da mi kaze sta treba da radim,molim vas.Hvala unapred
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2004 u 21:13
Administrator foruma

http://www.vr.co.yu/forum
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 16:58
drugaru meni trba za dvd maestro a sto se tice tmpgenca 100% bolji je main concept encoder
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 18:06

Nemoj da se brukas , imam TMPGEnc Plus novi stvarno je zakon!

Od strije verzije obicnog (TMPGEnc-a) je bolji:

1.Brze konvertuje

2.Ne osecas da konvertuje mozes da radis sta hoces dok konvertuje npr. gledas film i njime konvertujes.

3.Ima mnogo vise opcija nego prethodnik.

Pozdrav!

Ažurirao mzelenko
Administrator foruma

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 19:31
KILLER jesi siguran da mozes gledati film ukoliko nemas prescotta?
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 19:47

Dobra fora :)))

Hahahahaha.

Administrator foruma

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2004 u 21:44

Cao svima, hvala na brzi reply,

Ali Meni treba pluggin Real Time Preview za DVD Maestro, jer tokom MUX-ing treba da gledam kako tece prijevod sa slikom, to bi mi ukratio muke. Jedini nacin gledati je posle MUX-a (VIDEO/AUDIO i PRIJEVOD) POWER DVD ili neki drugi DVD Player.

Za vasu informaciju DVD MAESTRO je verzija 2.9  

Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2004 u 20:55

Odi na www.fukrulez.com i registriraj se. Kad se budes mogao prijaviti potrazi Cinemaster DVD player (ima oko 20MB) skini ga i instaliraj. Tada ce ti sve proraditi (tako sam i ja napravio jer me mucilo isto sto i tebe).

FFS

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2004 u 21:27

meni ne treba dvd player jer to imam.Ja sam pitao kako je moguce da se gleda projekat u dvd maestru jer kad ga kompilujem i izadje mi greska u titlovima onda treba opet da se radi novi projekat.

Ipak hvala mnogo FFROMS

Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2004 u 11:56

Pa to je to. Potrebno ti je instalirati taj player da bi Maestro povezao njegove dll-ove i dao ti preview. Vjeruj mi nisam ti dao taj link bez veze jer je i mene mucio isti problem i sa tim playerom sa ga rijesio.

FFS

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2004 u 16:01
Hej ti si pravi cokek.Hvala ti mnogo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.