Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - filmovi za prazne cd-e
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

filmovi za prazne cd-e

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: filmovi za prazne cd-e
    Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 21:28
mjenjam filmove za prazne cd isključivo sa logom
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 21:57

koje filmove imas?

i kakav logo?

Ažurirao Gotenks

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 22:57

logo = NE blank

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2004 u 23:18
Jel može za DIVISION cd-e?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 10:05
Ja sam za razmjenu pod istim uvjetima(cca 150 filmova)može bilo koja marka cd-a.
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 13:51
nebih hvala.alekovac javi se

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 14:32

Originalno postovano od strane vjeverica vjeverica piše:

Ja sam za razmjenu pod istim uvjetima(cca 150 filmova)može bilo koja marka cd-a.

Vjeverice, ajd daj popis tih filmova koje bih hteo da menjas za prazne cd-e...kakvog su kvaliteta, na kojim cd-ima i da li imaju titlove?

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2004 u 19:30
Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Vjeverice, ajd daj popis tih filmova koje bih hteo da menjas za prazne cd-e...kakvog su kvaliteta, na kojim cd-ima i da li imaju titlove?

malo je nezgodno preko grane ne isplati se

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 11:10

evo ja dajem prazne cd-e za filmove

ako želite hollajte me na mail u potpisu

....
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 11:19
i ja dajem CD-e za filmove!   PM

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2004 u 14:17
Originalno postovano od strane alekovac alekovac piše:

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

ok, kako zelis

malo je nezgodno preko grane ne isplati se

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 18:02
zar nema zainteresiranih za ovu primamljivu ponudu mislim da nemožeš za manju lovu nabaviti film
Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 18:17

zar nema zainteresiranih za ovu primamljivu ponudu mislim da nemožeš za manju lovu nabaviti film

nazalost nisam nasao neki film koji me zanima,ali bit ti predlozio da posto ih i nema puno da stavis i popis ovdj,nekako mi se cini da ce se ljudi prije tako zainteresirati za film

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2004 u 18:23
hvala na savjetu
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 09:37

mjenjam filmove za prazne cd isključivo sa logom

Ja također javite se na pm

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 10:00
alekovac di ti je popis???

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 19:50

javi se na pm pa ti šaljem popis

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.