Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi Prijedlog!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi Prijedlog!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi Prijedlog!!!
    Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 21:52

Evo jednog predloga pošto nema titla za film  Paycheck!!!

Idemo se dogovoriti da svatko prevede po dio titla pa da već jednom osvane i taj titl na HR ili SR jeziku!!

Ja baš nisam ENGLEZ ali potrudit ću se ako ima dobrovoljaca za akciju!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 22:35
Ja sam dobrovoljac.Ja sam voljan prevesti pola filma možda ?ak i cijeli jer mi to ide, ali problem je u tome što nemam film
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 02:00
Skini titlove ENG i počni prevoditi a na pm mi pošalji adresu pa ću ti poslati film!!!
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2004 u 20:39

Žalosno je da se eto javila jedna dobra duša!!

Svi bi gledali filmove a nitko nije za akciju!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 01:03

ja vas podrzavam ali nebi bas u tome sudjelovo nije to za mene ali mozdaa bi i mogli svi po dio ga prevesti zasto ne.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 08:58
AJDE BRAČANINU PREVEDI ONAJ TITL ZA 2 CD-A A JA ČU TI POSLATI FILM BRODOM JER NISMO DALEKO (SPLIT) TAKO DA GA DOBIJEŠ ISTI DAN
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 12:25

Danas sam poslao preporućeno!!

Nego idemo mi na neke druge titlove!!Samo kad se javi još dobrovoljaca!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 12:31
Evo ja sam za šta treba prevesti?????
I'll be back
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 13:08
Ja sam uvijek za.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 13:40

Evo mogu ja prevest

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 00:04
svi bi prevodili a nitko da se toga primi i napravi.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 11:06
Pa ja radim
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 22:47

svaka cast BRACKI samo naprijed

Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 17:42
Sorry ljudi jedno pitanjce kako da uploadam titl
pokuso sam vec 10 puta i nikako da uspije
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 00:35

Ajde ljudi, mogo bih i ja nešto prevesti, javite mi na PM ako bude što trebalo!!!!

Pozdrav

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 16:43
odi na početnu stranicu i tamo ispod pipisa najnovijih je provo mjesto za to samoo svi titlovi moraju biti zipani
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 00:14

Originalno postovano od strane *Bracki* *Bracki* piše:

Pa ja radim

Dali si dobio filmove!!

Kapetan Kuka
Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:04
je ste vi nabavili te titlove? ja imam pa ko hoće nek se javi
Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:15
zapravo evo uploado sam pa ko nema...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 00:29
jopps legendo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.