Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RTL Televizija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RTL Televizija

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Beni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RTL Televizija
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:20

ŠTO MISLITE O TOME počinje sa emitiranjem

30 4.    hoce li sto biti bolje???

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:52
koji rtl???
neki novi ili standardni stari rtl, ako je taj dobar je
Fission Maild
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 00:19

da koji umjesto 3 programaici ce neki rtl

Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:36
Trebalo bi biti bolje zato sto bi to trebala biti komercijalna televizija koju su kupili luksamburzani i koliko sam citao po novinama bore se za sve voditelje koji valjaju ili izgledaju dobro.
Taj program bi trebao sliciti novoj tako da vise necemo morati gledati panorame hrvatske od 10h-19h ili zasjedanje sabora koji traje cijeli dan.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 12:34

ja sam isto optimističan prema rtl-u i stvarno se nadam da će donijeti osvježenje na hrvatsku televiziju.

plus,napokon ću opet gledat knjaza

....
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 20:32
zaa sada je progran skroz ok seper je te animacija slova samo tako da nastave i bit će broj 1
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 20:41

Najbolje je što će se sada s Novom boriti za gledanost i morati će stalno uvoditi novosti.

Inače švabe to super rade. I sama NOVATV je po licenci (opet od ludih švaba)

Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 23:13
mislim da RTL nisu svabe, mislim da je naziv te televizije: Radio Televizia Luksemburg
valjda?
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:16
nije vazno tko je vlasnik glavno je da donese nešto zanimljivo
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 19:42

Televizija mi je nekako monotona ali vidjeti cemo!

za sada reklamiraju dobre filmove ali to moze biti samo navlacenje?

Voditeljica sa vremenske prognoze je DO JAJA! To su moji prvi dozivljaji! A treba proci malo vremena da bi komentirao taj program!

Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 20:57
Ma biti ce ona dobra samo ak ne naprave ko nova da stave od 16 da 19h sapunice jer bi me to ubilo.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 12:51

ali serije su im u kurcu.evo baš gledam: sabrina, dadilja...

užas,serije iz 90-ih,nije dobro nije dobro

a i nemaju txt,to me užasno nervira.pretpostavljam da će ga postaviti u dogledno vrijeme,nadam se.

....
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 12:54
Mislim da hoće postaviti txt od ponedjeljka, tako sam čuo!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 13:40
Program ko program koliko ja mislim nije ništa posebno,jedino ujutro crtići,podne sapunice,navečer domaći filmovi
I'll be back
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:05
Jedno pitanje: Jel Vas živcira onaj šugavi font koji koriste za prijevod?? Meni je tako iritantan da mi se uopče neda gledat. Ali ajde sva sreča neće nam valjda sinkronizirati strane filmove i serije.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:40
malo je glupo i nebi mi se svidala sinkronizacija necega
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 17:25
program je jadan za sada
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 18:22
I mene također onaj je*eni font živcira...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 14:55
bit ce bolje nadajmo se
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 23:35
imate na www.rtl.hr program...
Watch the weather change...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.