Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - editiranje vlastitih postova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

editiranje vlastitih postova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jopps View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: editiranje vlastitih postova
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 03:07
jel samo oni koji imaju 2  i više mogu editirat ili što?
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 03:22
procitaj ponovno cijeli prijasnji post. moglo se editirati samo kod kataloga, ali mislim da ce admin to promjeniti.
Halo Bing, kako brat?...Cijena?! Prava sitnica!
Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 01:29

o.k. reka je da će do petka vjerojatono je mislio ovog 29.04

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 22:36
Pa ne vidim u cemu je problem.Jos sam prošle nedjelje stavio da možete editirati postove.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:01
tocno tako,ja mogu tamo dolje di vam pise pm i buddy trebalo bi vam pisat edit i delete

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:02
tj,sad opet nemogu,kaj se dogodilo?!?!?

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:28

Ne razumijem kako nemožeš??

Jedino gdje se nemogu editirati postovi je "Trash forum" i to iz razloga ako ti post završi u smeču da se i vidi razloga a ne da nabaciš grbu i editiraš ga!! A što se tiće "Delete" toga nema!! Ovako bi trebao izgedati tvoj bar ispod tvog posta!! Molim Print screen na mail tlisak@titlovi.net da vidim što ti to nemožeš!

Pogledaj Gotenks's Profil Traži ostale postove od  Gotenks Pošalji privatnu poruku Dodaj u listu prijatelja Editiraj post 

Na vrh
test View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj test Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:29

test

evo post je editiran, ne vidim razlog zašto ti nebi mogao??

Pozdraf,
   tlisak

Ažurirao test
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:32

a ja imam samo profile,search,pm i buddy

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:34

neznam dal to ima veze ali mogo sam editirat dok sam imo ono sa zvijezdicama i ono divx znanstvenik!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 16:36

Test no2

evo ga, editirano

Ažurirao tlisak_test
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2004 u 17:26
Evo sad bi trebalo šljakati u svim forumima a ako slučajno ne šljaka: A kaj da vam delam? Pazite kaj pišete!!
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 17:10
evo opet radi.

Na vrh
jopps View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jopps Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 01:06

evo ja sam ovo zakuva pa da kažem da meni edit radi, nisam ga imao prije sad ga imam i radi.

pozdrav

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2004 u 12:41

Vi koji "nemozete", recite jel ste pogledali dal imate gumb edit na svojem postu ili na necijem drugom?

Ako ste gledali na svom postu dal imate edit i nemate onda uistinu nesto ne valja, ali ako ste gledali dal imate edit na npr. mom postu, zapitajte se malo kojeg bi to smisla imalo... :))

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.