Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skidanje filmova s net-a DC++
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skidanje filmova s net-a DC++

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tomoZG View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomoZG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skidanje filmova s net-a DC++
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 06:34

preko kojih HUB-ova skidate filme? zna netko za neki ftp-forum sa ftp-adresama i odgovarajucim user/pass-ovima a da ne trkelji sa 10kbps?  

i jos jedno pitanje: ako netko koristi dc++ i ima problem kao ja da mu se svaki put kad netko hoce od vas skidati vas download strahovito uspori kako to izbjeci? (meni sa 60-70 KB/s padne na 12,13 KB7s) a aktivirao sam use small send buffer... se moze nekako "zagusiti" vlastiti port (mislim da se radi o portu)?

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 22:37

dc++ koristim ga dosta i mislim da nemozeš nikako smanjiti. i sto vise ljudi od tebe skine i ti ces moci od njih. i imaj preko 100 GB za razmjenu

koja ti je veza.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tomoZG View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomoZG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 06:35

dsl76...

zakaj bi trebal imati bar 100 gb??? na svakom hub-u pise koliki je minimum... imas od 1, 5, 10, 20 ,30 gb... meni osobno su najbolji svedski i finski jer decki imaju super veze, masu filmovi i ako si napravim dobru fav-listu i od njih skidam, onda mi "pocucla" 700mb u 2,5 h

Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 16:21

Jel mi moze netko objasniti kako skidati filmove sa dc++?

hvala

MUJC
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 18:35
nadjes hub spojis se na njega i skidas
Fission Maild
Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2004 u 00:51
da ali kako?
MUJC
Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2004 u 13:00

eo macek, vidim da te niko ne jebe, a pošto sam se i ja patio (i još se patim) sa DC++ om, probat ću ti malo pomoć, tek tolko da započneš.

-prvo stavi u share sve što se da stavit da nabiješ što više GB, jer je to uvjet za ulazak u večinu hubova.

-na connection settings postavi passive

-na advance obilježi use small buffer

i to ti je to, spojiš se na public hub listu i odabereš neki hub u koji možeš ući, odabereš usera i to ti je to

Na vrh
mmacek15 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmacek15 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2004 u 01:08
i kojom brzinom skida?
MUJC
Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2004 u 00:03

meni recimo u najboljim slućajevima oko 30-35!

koju vezu imaš?

Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2004 u 00:06

de mi molim te reci ako znaš...

taman sam počeo skidat sa dc++ i skužio kako radi i jedan dan dođem s posla i sve mi isključeno (pao sistem vjerojatno) i poslije toga se više ne mogu spojit na public hub...

...kaže mi...download failed:HTTP/1.1 404 Not Found(http://www.hublist.org/PublicHublist.xml.bzz)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.