Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hitno DVD SHRINK
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hitno DVD SHRINK

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hitno DVD SHRINK
    Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2004 u 18:30
jel mi moze netko dati link za skinuti stariju verziju dvd shrinka a ne ovo novo sran*je?
Watch the weather change...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 06:48
Link za koju verziju?????????!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 12:55

Ne znam zasto ti je nova verzija sr*nje. Meni je zakon. Inace imas staiju verziju 2.x na www.doom9.org . Ako ti nesto nije proslo kako treba vjerojatno si nesto zabrljao sam.

FFS

Na vrh
teodivx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj teodivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 03:36

www.dvd.box.sk     

www.teodivx.com
Na vrh
Dale Cooper View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dale Cooper Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2004 u 10:01
nasao,hvala.
Watch the weather change...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.