Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Konfiguracija za gledanje filma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Konfiguracija za gledanje filma

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
graskograd View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Konfiguracija za gledanje filma
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 20:56
Radi se o Intelovom Celeron procesoru od 733 MHz i 128 SDR rama... Grafi?ka je Riva TNT2 sa 16 MB.
Radi se o tome da trzaju filmovi, pa makar ih ?itao sa diska uz 100% sam siguran ispravne codece...
Pa me zanima koji dio hardwera bi trebalo upgradeat da bih mogao gledat filmove na miru.
Radi se o Win98
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 21:03

Grafičku uzmi bar 32 MB, preporučam ti i 64 ako možeš.

Nisu skupe, imaš već radeonke u HG spotu 128 DDR,128 bita

Pogledaj cjenik HG spota, oni i Ve-mil su najjeftiniji!

Pozdrav

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 21:20
grafika ti potrebna no najbolje je da uzmes nesto od nekoga tipa za nesto malo love. to  ti je najisplativije
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 21:31

Nisu skupe, imaš već radeonke u HG spotu 128 DDR,128 bita

Za 500 kn sorry

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:02
Probaj smanjit postprocessing level.Ovaj problem zna biti i kod brzih procesora dok film ima veliku kilobitražu.Reci mi koji decodec koristiš pa da ti objasnim kak to riješit
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:07
Meni isto znaju nekada biti smetnje na divxu kada ga gledam, što bi to moglo biti???

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:09
kakve
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:11
(bijelo sive) crte po cijelom ekranu tijekom cijelog gledanja!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:13
Kod svakog filma ili...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:19
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 22:57

ja sam imao od prije deset dana Celeron 300mhz, 64mb RAM, TNT1

svi su mi filmovi trzali, s rijetkim iznimkama koje su bile ocajne kvaitete (snimani kamerom u kinu), ali kad sam snimio Windows 98SE, sve je radilo skoro ok, štucali su mi samo filmovi na 2cd-a ili odlične kvalitete, koristio sam neke codece koje sam zaboravio kako se zovu, koliko se sjecam neki 'klite' ili nesto slicno

uglavnom moja ti je preporuka da si probas snimiti Win98SE

a za komponente pogledaj na www.nabava.net imaju kataloge skoro svih informatičkih tvrtki u Hr, i di su najjeftinije cijene, ja sam osobno sastavio novi komp ponoću toga

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 23:28
kao dekoder koristim divx decoder od divx 5ice, od xvida xvid ...
igra grafička veliku ulogu u tome ili?
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 21:20

najvecu ulogu igra procesor! Zatim graficka!

cuj barem 800mhz,64ddr-a graficke i 128ddr-a!

inace meni je info-gama daleko najjeftinija!

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 21:43

Niste normalni!!

Nemogu vjerovati da toliko poruka možete napisati o nekoj temi a da ni jedna nije na svom mjestu!!

Codec je jedini problem za gledanje DivX-a!!

Celeron 400 i grafička 16mb i mora raditi s harda!!

Još nešto valjalo bi imati skazi hard i pentium 4g 500 keša i .....alto nema nikakve veze s DivX!!

Kapetan Kuka
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 21:46
tako sam i ja nešto čitao po stranim forumima ali svaka osoba napiše drugo...
mislim da se radi o softwareu, ne znam probat ću stavit još 128 rama unutra i reinstall windowsa pa da onda vidim...
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 22:02

Originalno postovano od strane graskograd graskograd piše:

tako sam i ja nešto čitao po stranim forumima ali svaka osoba napiše drugo...
mislim da se radi o softwareu, ne znam probat ću stavit još 128 rama unutra i reinstall windowsa pa da onda vidim...

Mora to radit!!iako je grafička slabija!!

Kapetan Kuka
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2004 u 22:54
Ja sam imao Celeron II na 600Mhz , 256rama i rivu na 32, radilo je bez problema, kod fimova je bitna brzina graficke (iako filmovi nisu previse zahtevni, mislim da zavisi od bitrate-a), ali verovatno je slican/isti model graficke u pitanju...stoga bi trebalo radit...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 06:55
Moj drug ima Intel Pentium II na 350 MHz, 128 MB RAM-a i graficku neku levu ali su mu codeci podeseni savrseno i nama nikakvih problema pri gledanju DivX filmova. Stoga bi kod graskograd-a to moralo raditi!!!
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 14:49
Kada sam ja imao komp.(intel 333mhz, 128 mb ram, graficku 8 ili 16 mb) imao sam od kodeka nasnimljeno divx, xvid i ac3filter i svaki film mi je radio kak treba osim onih sto su bili lise ripani.
Tako da mislim da bi ti filmovi trebali raditi na toj konfiguraciji.
Na vrh
pimpycom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pimpycom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 00:56
To mora raditi bez greske,probaj samo instalirati neki noviji codecpack.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.