Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - codec
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

codec

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Gotenks View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: codec
    Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 18:34

Dali netko zna di mogu skinut codo codec komplet?

sluzi za gledanje nekih xvid filmova...

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 18:54
kakav Codo Codec -
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 19:10
to je paket od nekoliko codeca za gledanje divx-a i xvid-ova

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 20:24
pa imaš ih puno dobrih kao Nimo Codec PAck
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 20:34
Pa ne bih se baš složio da je nimo dobar...poznajem dosta njih koji su imali probleme sa nimom (i ja sam među njima) tako da baš ne bi preporučio nimo
Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2004 u 20:37
stvar ti je u tome da u nimo codec packu imaš dosta programa, a imaš par njih koji ne idu zajedno. Tako da moraš pazit šta ?eš instalirati...ne smiješ sve instalirati ina?e ?eš imati probleme kao ljudi koji ti poznaješ
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 11:18
skini ace mega codecs pack ima oko 10mb
Na vrh
graskograd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj graskograd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2004 u 17:28
nema nego 25...
i codec packovi su najve?a sranja...
osim ffdshow direct show filtera...
koji rastura...
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 09:43
nekih XVID FILMOVA? pa onda XVID si skines?
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 11:50
O bilo cemu da je rec pokusaj skinut sa nekog od p2p programa kao winmx, kazaa ili sl.
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Shema View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shema Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 20:37

Ne zove se to codo nego Coda! Ja imam to. Verzija je 2.6

Shema
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:51

coda je odličan imao sam ga jedno doba i radil je odlično

prepotuka svima koji su u nimu i ff izgubili pouzdanje

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:26

JA SAM NABAVIO KLMCODEC PAK 100-16MB I NAKON FORMATIRANJA SAM STAVIO SAMO NJEGA I NIJE MI SE JOŠ POJAVIO FILM KOJEG NISAM OTVORIO PA ČAK RADE I ONI SA KOJIMA SAM IMAO PROBLEMA

PROGRAM JE SOLIDAN I SUPER ZASADA

Na vrh
Goc Man View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc Man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 07:14
meni je "nics xvid codec najbolji

@§tay Cool@
Na vrh
Goc Man View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc Man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 07:15

zasto mi se slika nece pokazat

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 11:56
Preporučam ace mega codec pack jest da je malo glomazan(37mb)no ima u sebi sve i gordian codec i nema xvid,divx filma koji neće pokrenut-čak i kino -ripove koji zahtjevaju elecard.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 20:46
Čuj bundevo valjda čitaš sopstveni post.Daj reci kak se to postane znanstvenik jel moraš puno pričat o kodecima otvarat izblajhane teme ili je dosta uplatit stotinjak kunića za opstanak foruma joj kak bi štel bit znanstvenik bar potkraj života možda dobim i nagradu reda bundevine glave s velikom svjelom nutri.Viš ja to mogu vidjet samo za noć vještica a ti svaki dan kad se pogledaš u ogledalo.
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 22:17

Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

Pa ne bih se baš složio da je nimo dobar...poznajem dosta njih koji su imali probleme sa nimom (i ja sam među njima) tako da baš ne bi preporučio nimo

da,i meni je pravio probleme

Na vrh
pimpycom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pimpycom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 23:38

GordianKnot Professional je Naj..............

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 00:17

medede jedan al si glup nemogu bilivati.

inace meni je virtualdubmod dovoljan i video studio

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.