Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OpenGL Za XP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

OpenGL Za XP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Goc Man View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc Man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: OpenGL Za XP
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 16:08

Molim za pomoc! Postoji li uopce OpenGL za xp i gdje da ga skinem???

Hvala

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 17:20

Za koju grafičku??

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2004 u 20:05
Kolko ja znam OpenGL je dio drivera.Instaliraj si catalyst ako imaš ATi karticu ili Detonatore ako imaš GeForce.idući put stavi takav post pod "Općenito".
Na vrh
Goc Man View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc Man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 06:35

Imam nVIDI-u GeForce 2 MX i skinem najnoviji driver za nju.Instaliram i otvori mi instalaciju OpenGL-a ali prikaze mi poruku da je taj OpenGL za 95/98/Me. Trazio sam na Kazza nema!Na netu samo naslovi,nista za download!

@§tay Cool@
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 20:56
A za sta ti trebaju OpenGL driveri?
Za neku igricu?
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 23:54
Ja iman istu grafičku i instaliraj samo najnovije drajvere imaš ih na bug-ovim cd-ovima i trebalo bi ti radit.(Ja san ih bia diza s neta jako davno iman ih na cd ime je 29.42_winxp a veliko je 8.25mb)
Na vrh
Goc Man View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goc Man Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2004 u 21:04
FALA PUNO!!!

@§tay Cool@
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.