Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - CSI ALI CSI:MIAMI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

CSI ALI CSI:MIAMI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rookk View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: CSI ALI CSI:MIAMI
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 15:32
IMA MOŽDA TKO TITLOVE OVE SERIJE?
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 16:34
I mene to zanima....i trebaju mi još titlovi za csi las vegas....ako ko ima
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:11
Kako je prijevod te serije na HR?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:24

Originalno postovano od strane ivan200 ivan200 piše:

Kako je prijevod te serije na HR?

Ne razumijem kako to misliš?

I usput....jel bu stigli filmovi?

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:50

Originalno postovano od strane AspX AspX piše:

I mene to zanima....i trebaju mi još titlovi za csi las vegas....ako ko ima

Koliko nastavaka CSI-a imaš?

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:19

Prijevod je Ekipa za očevid. Ja imam 12 nastavka 1 sezone CSI:Miamija i 1,2 sezona CSI:Las Vegasa.Imam titlove CSI:Las Vegasa za celu 1,sezonu pola 2,3,4

Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:21
nešto sam zaboravio titlovi koje imam so u engleskem.
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:43

Nisu stigli, a tebi!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:47

Ako netko ima cijelu sezonu bilo koje ekipe za očevid s HRVATSKIM titlovima ja bih kupio ili se mijenjao!

Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:06
Poslao sam ti preporučeno tako da čemo vidjeti....meni ništa nije stiglo
Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:20

IMAM  JA  JEDAN PRIJEDLOG KAKO DOBITI HRT TITLOVE.

Na vrh
AspX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AspX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 22:28
Reci....i hvala na titlovima
Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 05:59
IMA MOŽDA TKO KAKVU VEZU NA TELEVIZJI (HRT1, HRT2)
Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2004 u 20:34
NA OVOJ STRANICI IMATE TITLOVE ZA 4 DELE 1 SEZONE(SLOVENSKE)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.