Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Killings at Parrish Station (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Killings at Parrish Station (2026)

The Killings at Parrish Station

The Killings at Parrish Station (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ubistva na stanici Pariš

Godina:

2026

Žanr:

drama, misterij

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Rob Carlton
  >  Snr Inspector Charlie Lockwood
Alan Dale
  >  Older Callum Parrish
Alex Menglet
  >  Anton Surkov
Heather Mitchell
  >  Older Georgia Cooke
Geoff Morrell
  >  Tony Webb
Robert Taylor
  >  Michael Thorne
Anthony Brandon Wong
  >  Simon Lim
Doris Younane
  >  Older Mille Farah
Emma Lung
  >  Older Frankie Cooke
Alex Lee
  >  Kayla Paine
Grace Owens
  >  Younger Frankie Cooke
Xavier Samuel
  >  Young Michael Thorne
Mia Wasikowska
  >  Younger Georgia Cooke
Nic English
  >  Younger Callum Parrish
Kat Hoyos
  >  Young Millie Farah

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Killings at Parrish Station (2026)
    Objavljeno: 1 hour 2 minuta , u 18:21
Upravo sam odgledao seriju. Za one koji vole filmove i serije sa okultizmom, sektama, okultnim ubistvima, možda će i ovo da im se dopadne. Kompozicija serije je paralelna, ritualna ubistva iz 1987 i ponovljena 2024 god, tako se i kadrovi smenjuju prateći iste likove u oba vremenska razdoblja. 

Radnja i nije tako loša, priča je zanimljiva, zaokružena misterija sa elementima horora, jedino što je neviđeno spora i statična, čak i za moj ukus previše, bez trunčice nekakve dinamike ili akcije. I tako u svih šest epizoda. To je pretpostavljam glavni razlog zbog kojeg je publika podeljena oko ove serije. 

Ukusi su različiti, nekome će da se dopadne, nekome možda i neće. Meni onako, prosečno 6/10 

Može da se pogleda.
Na vrh
leo mesi View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 minuta , u 18:54
Originalno postovano od strane dzonny.master dzonny.master piše:

Upravo sam odgledao seriju. Za one koji vole filmove i serije sa okultizmom, sektama, okultnim ubistvima, možda će i ovo da im se dopadne.
Kompozicija serije je paralelna, ritualna ubistva iz 1987 i ponovljena 2024 god, tako se i kadrovi smenjuju prateći iste likove u oba vremenska razdoblja. 

Radnja i nije tako loša, priča je zanimljiva, zaokružena misterija sa elementima horora, jedino što je neviđeno spora i statična, čak i za moj ukus previše, bez trunčice nekakve dinamike ili akcije. I tako u svih šest epizoda. To je pretpostavljam glavni razlog zbog kojeg je publika podeljena oko ove serije. 

Ukusi su različiti, nekome će da se dopadne, nekome možda i neće. Meni onako, prosečno 6/10 

Može da se pogleda.

Loše. Elementi sci-fi i horora su upropastili seriju. Početak obećava ali onda sve ide niz brdo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.