Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gunche AKA Colony (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gunche AKA Colony (2026)

Gunche

Gunche (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Colony

Godina:

2026

Žanr:

kriminalistički, misterij, akcija, avantura, horor

Trajanje:

122 min

Režija:

Yeon Sang-ho

Scenarij:

Yeon Sang-ho
, Choi Kyu-seok

Glavne uloge:

Jun Ji-hyun
  >  Se Jeong
Kim Shin-rock
  >  Choi Hyeon Hui
Go Soo
  >  Han Gyu Seong
Koo Kyo-hwan
  >  Seo Yeong Cheol
Ji Chang-wook
  >  Choi Hyeon Seok
Shin Hyeon-bin
  >  Kong Seol Hui
Kim Hyung-mook
  >  Chief of Staff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gunche AKA Colony (2026)
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2026 u 13:53
Ovakvi filmovi su već postali kliše. 
 Ne znam šta je toliko fascinantno u zombijima. Samo obična iskopirana "agresivna" verzija Romerovog "Dawn of the dead".
 Baš nemam nikakav utisak da podelim. Čisto ubijanje vremena.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2026 u 12:57
Solidan zombi film, ali ne više od toga. Akcije ne fali, ali nema tu nekakve kohezione radnje koja povezuje random likove koji su se zatekli u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Nema kvalitet filma "Train to Busan", koji je imao i napetu radnju i paralelnu priču koja je obuhvatila emotivni odnos dva glavna lika (otac i ćerka). Može se pogledati ali bez prevelikih očekivanja.
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 5 sati 25 minuta , u 13:32
Top FIlm! Ne znam sta se ovi po komentarima tripuju svaki put.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 4 sati 19 minuta , u 14:38
Originalno postovano od strane draganmirovic99 draganmirovic99 piše:

Top FIlm! Ne znam sta se ovi po komentarima tripuju svaki put.

Ako je top film i ako se neko tripuje, argumentuj zbog cega je to tako, bar kroz nekoliko recenica. 
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 2 sati 60 minuta , u 15:57
Imas svoje razmisljanje pa sam sa sobom prostudiraj da li ima neki kvalitetniji Zombi film od ovoga sa ovakvom unikatnom idejom? puno sam gledao zombi filmova za svojih 25 god.. idalje smatram da je najbolji "World War Z" kao i korejski Train to Busan.. sada je i ovaj medju njima.. jako dobri glumci, akcija jako dobra... po meni ideja za ovakav pristup prema Zombijima i njihovo kontrolisanje ne pamtim da se primjenjuje tako cesto.. obicno su to klasicni Zombi filmovi bez neke dubine prema istim tim zarazenim ljudima.. ovdje se nesto novo pokazalo u poslednje vrijeme pa i u poslednjih par godina.. pogotovo sa nekim visoko budzetnim projektom. Ne smatram da treba traziti dlaku u jajetu u svakom filmu.. Ponasate se kao da svaki dan gledate neke van serijske filmove i serije ovakvoga tipa. Cisto slamanje. Nikad vam nista ne odgovara.. Uvijek ista prica da je nesto vec vidjeno.. da treba neke dubine u likovima. Ja smatram da ne treba, treba film pribliziti nekom realnom scenariju i to se u ovom filmu prikazalo.. Ne treba sve i svasta da dobija pricu ovo nije serija vec film sa nekim nasumicnim likovima koji su odigrali neku trenutnu ulogu u filmu i kraj price. Nasli su se slucajno i prica o tim likovima je bila dovoljna bez nekog gubljenja vremena na iste.. ne znam sta hocete romane o njima da se pisu da bi promijenili misljenje? Da su to uradili onda bi ste rekli previse price.. Zombi radnje su tu uvijek da bude akcije i neke kreativne ideje oko istih a ovdje se to pokazalo vrlo dobro. Korejci su po meni najbolji kreatori ovakvih filmova, velika predanost detaljima. Svako ima svoj ukus i drugaciji pogled na to sta je kvalitetno ali nemamo bas svaki dan nesto zanimljivo i kreativno danas. Ima tu jos dosta toga sto bih rekao ali ovako nesto ukratko je stalo u ovoj poruci. Pa svidjelo ti se ili ne. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 55 minuta , u 18:02
Moj prilično suzdržan stav proističe iz (pre)velikih očekivanja koja sam gajio po pitanju pomenutog filma. Nažalost, mislim da je fama ipak bila preterana. Zanatski veoma dobro urađen ali sa klišeima koji su već viđeni kod filmova ove tematike. Ni blizu ostvarenjima poput, Dawn Of The Dead, Night of the Living Dead, World War Z ili Train To Busan. Ne mogu nikako da kažem da je film loš, ali nekako sam ostao blago razočaran u odnosu na ono što sam očekivao. 

Nadam se da će predstojeći blokbaster "Hope" (najskuplji film u istoriji korejske kinematografije) ostaviti bolji utisak. Nada umire poslednja.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.