| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ingrid Goes West (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ingrid Goes West (2017)Objavljeno: 5 sati 38 minuta , u 07:55 |
|
Kao da sam gledao film ili sam pak neki slican, ali nema veze pogledah ga. Sto se zanra tice pogresno je navedeno da je horor. Cak mi nije ni komedija u osnovi , moze se reci da ima crhohumornih elemenata, u osnovi je drama ali fina. Treba reci da je i pre bila opsesivna drustvenim mrezama i ljudima sa kojim razmenjuje poruke i lajkove, i da joj je to dovelo do mentalne ustanove jer je napravila incident. Od majke nasledjuje novac, i nakon toga odolazi u LA , i `Jovo nanovo`, pa cemo to od pocetka, kako se razvija i dokle vodi, da pratimo. . Nekako me tema podseti na jedan film koji mislim da je potcenjen , a da ga vredi pogledati Faces of Anne (2022) . Dobra Aubrey Plaza u ulozi Ingrid, a i ostali su ok. Taman traje koliko treba, nisu razvlacili, tempo ok. Dobra satira, dobre poruke salje, opsesivnost i koja je cena toga, pa i kraj ce pokazati, praznina, usamljenost, prijateljvstvo, spinovana stvarnost, autodestruktivnost, lazni... Hvala za prevod!
Ažurirao AlexDeLarge - 5 sati 30 minuta , u 08:03 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |