Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Water Diviner (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Water Diviner (2014)

The Water Diviner

The Water Diviner (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izvor nade

Godina:

2014

Žanr:

drama, povijesni, ratni

Trajanje:

111 min

Režija:

Russell Crowe

Scenarij:

Andrew Knight
, Andrew Anastasios

Glavne uloge:

Russell Crowe
  >  Connor
Steve Bastoni
  >  Omer
Yilmaz Erdogan
  >  Major Hasan
Megan Gale
  >  Fatma
Damon Herriman
  >  Father McIntyre
Salih Kalyon
  >  Dr. Ibrahim
Jacqueline McKenzie
  >  Eliza
Cem Yilmaz
  >  Sgt. Jemal
Olga Kurylenko
  >  Ayshe
Isabel Lucas
  >  Natalia
Ryan Corr
  >  Art
James Fraser
  >  Edward
Jai Courtney
  >  Lt Colonel Hughes
Ben O'Toole
  >  Henry
Dylan Jett
  >  Orhan
Ben Norris
  >  Young Henry
Aidan Liam Smith
  >  Young Edward
Jack Patterson
  >  Young Art

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Water Diviner (2014)
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2014 u 14:59

Žanr: Drama 
Zemlja: Australija, Turska, SAD 
Režija: Russell Crowe 
Scenario: Andrew Anastasios, Andrew Knight 
Glavne uloge: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney, Cem Yilmaz, Yilmaz Erdogan 

Opis:
Konor je farmer Australijanac, koji putuje u Tursku, godine 1919. nakon bitke na Galipolju, da bi pokušao da pronađe svoja tri nestala sina! Stigavši u Tursku, on počinje romansu sa prelepom Turkinjom, koja vodi hotel u kome je odseo. Konor, uz pomoć turskog oficira, kreće na put širom zemlje da bi otkrio istinu o sudbini svojih sinova...

Izvor: filmovanje.com

Ažurirao Chuck Norris - 10.Listopad/Oct.2014 u 11:54
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2015 u 14:38

Prevod je najavio kumek Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2015 u 20:19
Cekamo dobar engleski transkript. Ovaj koji je postavljen je nepotpun.
Inace film je odlican.

Kao sto sam najavio, evo TITLA

Ažurirao kumek - 18.Ožujak/Mar.2015 u 01:38
Na vrh
DJIKENCE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DJIKENCE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 sati 33 minuta , u 23:36
Prema istinitim događajima ili ne, u svakom slučaju, život piše romane, pogotovo kada su u pitanju ratna dešavanja, a nada je najveći stepen mudrosti u ljudskom životu, što reče Crnjanski. Solidan rediteljski prvenac Rasela Kroua, izuzetna ratna priča, kao što napomenuh, Rasel ubedljiv kao i uvek, možda mi je Olga Kirilenko glumački najslabija karika (mada izgleda jako lepo), tako da od mene preporuka za gledanje. Zahvaljujem se master prevodiocu Kumeku koji se pobrinuo da uživanje u ovom ostvarenju bude potpuno. I pošto je u pitanju bitka na Galipolju, neizostavna asocijacija je istoimeni film Pitera Vira iz davneee 1981. koji nas je "oduvao" kad se pojavio (to je dugo za mene bio jedan od najpotresnijih filmova, a još i Mel Gibson kao zvezda u usponu na koga smo otkidali(e)), pa je to još jedna preporuka, posebno za mlađe gledaoce koji nisu ni čuli za ovaj film, ali i za one (malo) starije da obnovimo gradivo (baš ću ga pogledati opet nakon toliko godina, da vidimo kako sada rade emocije).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.