Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - In a Valley of Violence (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence

In a Valley of Violence (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

western

Trajanje:

104 min

Režija:

Ti West

Scenarij:

Ti West

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  Paul
John Travolta
  >  Marshal
James Cady
  >  Bartender
Larry Fessenden
  >  Roy
Toby Huss
  >  Harris
Tommy Nohilly
  >  Tubby
James Ransone
  >  Gilly
Burn Gorman
  >  Priest
Karen Gillan
  >  Ellen
Kaius Harrison
  >  William T. Baxter
Taissa Farmiga
  >  Mary-Anne
Jumpy
  >  Abby
Michael Davis
  >  Dollar Bill

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: In a Valley of Violence (2016)
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 20:33
In a Valley of Violence (2016)

Žanr: vestern
Trajanje: 104 min
Država: SAD
Jezik: engleski

Režija: Ti West
Scenario: Ti West

Uloge:

Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga 

Tajanstveni stranac i slučajan čin nasilja uvlače grad nepoželjnih i budala u krvavu osvetu …

Prevod najavio:
miro844

Ažurirao Subtitle fan - 28.Listopad/Oct.2016 u 20:34
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 23:31

miro844 hvala za prevod uzdravlje

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2018 u 23:13
  In a Valley of Violence je film koga bi se početnik postideo. A uvod je bio tako dobar, kao stari dobri špageti vesterni sa kojima ima dosta sličnosti.

Uvod je ipak jedno a razrada, scenario, režija i sve ostalo je nešto sasvim drugo. Ne znam šta drugo da napišem o filmu u kom se kučka pokazala kao najbolji glumac i deo filma uopšte. Mislim da bi jedno "ovo je za zaobilaženje" bilo sasvim dovoljno.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2018 u 21:17
Jedva dobro, ocena 4,6/10. Video sam i mnogo gore vesterne od ovog , ali ovaj film se može pogledati jer nije baš toliko ni loš.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2021 u 19:10
Odlican film
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2026 u 06:51
Obožavam vesterne novije proizvodnje, gotovo 99% mi se sviđa i fenomenalni su!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2026 u 06:51
Ovaj je brutalan
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 sati 3 minuta , u 20:40
Podsetio si me da ga ponovo skinem )
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 sati 16 minuta , u 21:27
Originalno postovano od strane TotenhemovFanatik TotenhemovFanatik piše:

Volim vesterne i na eksternom hardu imam kolekciju ovih filmova ali novije vesterne baš i ne volim. Jednostavno, vesterni snimljeni 60.-ih i 70.-ih godina su neponovljivi i originalni filmovi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 sati 12 minuta , u 00:31
Kad je western zanr u pitanju tu su mi najomiljeniji filmovi oba dela Young Guns-a bez konkurencije a kad je pomenuti zanr u pitanju tu je naravno i legendarni Tombstone. Tako da mislim da ima dobrih filmova ovog zanra i kad nisu 60-e ili 70-e. Na primer meni je Tombstone bolji nego Whyat Earp. Mada ukusi su razliciti ali Young Guns 1 i 2 bez ikakve konkurencije su top filmovi i moji omiljeni koje ovom prilikom preporucujem da se opet pogledaju a kod mene su ''milion'' puta. Emilio Estevezz rezira i treci deo mada mislim da ne bi trebalo to dirati a nekakve spekulacije su da ima materijala i za 4 i 5 mada....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 sati 3 minuta , u 01:40
Originalno postovano od strane leo-mesi leo-mesi piše:

Originalno postovano od strane TotenhemovFanatik TotenhemovFanatik piše:

Volim vesterne i na eksternom hardu imam kolekciju ovih filmova ali novije vesterne baš i ne volim. Jednostavno, vesterni snimljeni 60.-ih i 70.-ih godina su neponovljivi i originalni filmovi.

Apsolutno neponovljivi klasični vesterni, ali meni se sviđaju ovi novi. Nekako mi baš odgovoraju i baš uživam u njima. 

Rijetko koji žanr po današnjim standardima, poredeći ga sa nekadašnjim mi prija, kao vestern. Da li se danas maksimalno koristi ambijent divljeg zapada, pustinje, zabačenosti, divljaštva, kao što je to radio Serđo Leone ili je nešto drugo  u pitanju, zaista ne znam. Ne umijem da definišem šta je to, ali obožavam nove vesterne. Način na koji im se pristupa, apsolutno savršen za moj senzibilitet. 

Čak ima dosta podžanrova, koji me oduševljavaju. Vestern komedija, vestern triler, vestern horor... apsolutno sve. E sad, naravno da u svakom žitu ima kukolja, pa postoje i određen broj onih koji mi se ne dopadaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.