| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Get Out (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
leo-mesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Get Out (2026)Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2026 u 18:03 |
|
Loše.Na momente toliko dosadno i neubedljivo da je to neverovatno.Još jedan film iz kategorije "već viđeno" koji će svi zaboraviti posle gledanja. Kao da se pokušalo sve nadoknaditi kroz glavnog glumca Rasela Kroua,koji je jedina svetla tačka ovog filma.
Preskočite ovo! |
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 6 sati 25 minuta , u 06:01 |
|
Aooo kakav neo - noire, gotovo tarantinovski, pa ovo je filmčurdetina. Od početka do kraja samo upijam scenario, rečenice, priču, koncept, iznenađenja, obrte... Kamo sreće da se svaki dan snimaju ovakvi filmovi.
Čak je i vrlo realističan, kvalitetan u smislu da ne priča neku nerealnu glupu priču, već nešto što se vrlo lako i često dešava u milionskim gradovima, samo što to režiser Derik Borte radi na zanimljiv, šmekerski način, a ne da smara publiku nekim glupostima i bespotrebnim filosofiranjem. Kako lijepa noć za mene. Prvo uživam u pobjedi Norveške nad Brazilom, onda u pobjedi Engleske nad Meksikom i sve to začinim ovakvom poslasticom.
|
|
![]() |
|
leo-mesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2022 Lokacija: Šimanovci Status: Offline Points: 511 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 2 sati 18 minuta , u 10:08 |
Slažem se za pobede Norveške i Engleske,i meni je to popravilo raspoloženje. Meni film "nije legao". Možda sam suviše kritičan ali ovo je dosta neubedljivo,slabo i već viđeno po stoti put. Ali o ukusima ne treba raspravljati. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |