| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Itt érzem magam otthon AKA Feels Like Home (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Itt érzem magam otthon AKA Feels Like Home (2025)Objavljeno: 1 hour 37 minuta , u 19:16 |
|
Svideo mi se film. Drama i triler. Opis. Rita je usamljena radnica . Prodavnica u kojoj radi je to vece upravo stavljena pod katanac. Vracajuci se kuci nju kindapuju . Budi se u sobi, u stanu porodice Arpad, gde joj jedan od clanova porodice , videcete i sta predstavlja lik, a ubrzo i samu porodicu i njene clanove, saopstava da je ona u stvari , clan porodice, da se zove Silvi, da je cerka njihovog oca koja je nestala, i sad se vratila kuci. Za Ritu nocna mora i uzas, ali mora mic po mic da bude Silvi, i to cete to pratiti. Politicka, drustvena hajde da kazem parabola, spinovana stvarnost, sistem, konformizam. moze da se prica ali bi bili nagovestaji. Uvek aktuelna tema, fin za analizu, i otvara pitanja o kojima diskutujemo. Pred kraj pomalo diskutabilno, a sam kraj je `zanimljiv`. Lepo snimljen, dobra gluma, i atmosfera je ok, i naslov je ok onako ironican.Mozda su autori nesto oduzili, nesto zbrzali, ali mi to nije smetalo.
Ažurirao AlexDeLarge - 1 hour 29 minuta , u 19:24 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |