| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Is God Is (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dragoon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Is God Is (2026)Objavljeno: Od juče u 13:43 |
|
Koliko puta me oduševite recenzijom, a onda se ispostavi da na sajtu nema titla za film.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23 sati 34 minuta , u 14:03 |
|
Da ovde imaju web, web-dl izdanja, ima engleski prevod, imaju naši mašinski, verovatno će neko uskoro i prevesti.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 5 sati 19 minuta , u 08:18 |
|
Ok mi je film. Meni je ovo osvetnička drama, pa triler, ubacili su i te neke elemente južnjačke gotike ( mada imaju mnogo dobri filmovi na tu temu, a o književnosti da ne pričam). Često me osveta podseti na grčke tragedije. Gluma mi je dobra. Ritam pa i nije. Zanimljivo je i pratiti i karaktere bliznakinja, neverbalna komunikacija mi je ok i kako je odrađena tehnicki. Sviđa mi se što su ubacili likove Divine sa iluzijom i advokata. Ubacivanje majke kao ... pa i nije, ok ostavila im je zavet , mislim da je to dovoljno, a i dodatna rečenica, pa često dođe samo po sebi . Lanac nasilja, destruktivnost, traume, bes, itd. i sama osveta do čega dovodi. Kod kraja nešto mi se i nije svidelo, s jedne strane tužno i nekako nepotrebno, a opet kao rešenje, moglo je to možda kreativnije. Ažurirao AlexDeLarge - 5 sati 3 minuta , u 08:34 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 9 minuta , u 13:28 |
|
Kao i uglavnom jer ne zurim ovaj film nisam takodje gledao ali planiram, barem da mu dam sansu. Jer na primer, ako jeste u nekakvom fazonu Kventin Tarantina ond a nije za svakoga. Vec unapred mogu da napisem ako je nesto tipa Kventinoovski to ce moci da se gleda ali kad je rec o kvalitetu, onda sigurno nije to.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |