Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Bluff (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Bluff (2026)

The Bluff

The Bluff (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Litica

Godina:

2026

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

103 min

Režija:

Frank E. Flowers

Scenarij:

Frank E. Flowers
, Joe Ballarini

Glavne uloge:

Gary Beadle
  >  Custode Drayton
David Field
  >  Pastor Bradley
James Morrison
  >  Powder Jim
Temuera Morrison
  >  Quartermaster Lee
Karl Urban
  >  Captain Connor
Vedanten Naidoo
  >  Issac
Safia Oakley-Green
  >  Elizabeth
Priyanka Chopra Jonas
  >  Ercell
Vienna Baucke
  >  Young Ercell
Greg Hatton
  >  Scout
Ismael Cruz Cordova
  >  T.H. Bodden
Pacharo Mzembe
  >  Chien
Zack Morris
  >  Weston
Jordan Mooney
  >  Young Gunner
Gideon Mzembe
  >  Lupe
Mark Lemon
  >  Elder Glendon
Ronnie James Hughes
  >  Sniper
Indy Urban
  >  Powder Ben

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivek6 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivek6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Bluff (2026)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2026 u 20:13
dobar film ok za pogledati
Na vrh
nibiru2012 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nibiru2012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 10:51
Ocjena od 5.8 na imdb sugerira da se radi o dobrom filmu.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 14:09
Nema se sta dodati na rezenziju Ige,jedan filmcic koji brzo proleti,zabavan,naivan ali opet ne moze se zameriti na tome. Lepa priroda,dobar fight,odlicno snimljen. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 18:34
Ako sam dobro shvatio, fim je otprilike antistres limunada?
Ajde, mislio sam ga preskočiti, ali baš ću ga pogledati.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 19:55
Ovo kao da je Statam režirao...

BukiMan
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 23:25
Izgleda baš jeftino. For Indian(Amazon) market only...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 23:26
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Ovo kao da je Statam režirao...

BukiMan
On se ne bavi režijom.
Ako ćemo prema traileru zaključivati, ovo je kao da je režirao Renny Harlin. Moram pogledati da budem siguran (pitanje je ima li humora, trailer ga ne obećava, a Harlin ga voli).
Originalno postovano od strane salemanija salemanija piše:

Izgleda baš jeftino. For Indian(Amazon) market only...

Ne mogu se složiti. Amazon India ima genijalnih projekata, na primjer obje sezone Paatal Lok su fenomenalne. Nisu prevedene, jebga, tu ne mogu pomoći.
Bollywoodski treš da, ali Amazon ne.

Ažurirao JoxerTM - 06.Ožujak/Mar.2026 u 23:47
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 23:48
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ne mogu se složiti. Amazon India ima genijalnih projekata, na primjer obje sezone Paatal Lok su fenomenalne. Nisu prevedene, jebga, tu ne mogu pomoći.
Well, ima Amazon svuda dobrih projekata, pa i indijskih, ali ovo mi izgleda baš treš...a ja uprkos želji, nisam uspeo nikad da se "povežem" sa indijskim. A jedino što mi prolazi kroz glavu gledajući trejler je - Karl Urban needs some money.. 🙃
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2026 u 23:54
To je zato što, a o tome smo danas mi neki pričali u drugoj temi, indijci napumpaju decimale na imdb pa ne možeš razabrati što valja, a što ne, sve opale 10/10.
Zato je tu ovaj sajt, a i neki drugi, gdje ćeš pronaći koji indijski film ipak valja, a koji je negledljivi krš.
Predlažem da pogledaš Kahaani, jer taj je i na netfliksu, baš me zanima kakav će ti biti utisak.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 00:56
@ JoxerTM Ok, hvala na preporuci, pogledaću.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 07:25
Joxer odmah da ti kazem nema humora,ili u malim kolicinama bas ali meni licno je to odgovaralo
Na vrh
tabasko-pit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tabasko-pit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 08:46
Mogao je tako dobar film da bude ..... ispade film za djecu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 10:32
Imacu ovaj film na listi za gledanje ( watchlist ) ako vec nemam i iskreno se nadam bnarem po onom sto sam ja video u trejleru da nema veze sa filmom Kill Bill jer iskreno, kad je Quentin Tarantino u pitanju mogu da odgledam njegove projekte ali daleko sam od njegovog fana. Mogao sam da odgledam Reservoir Dogs ili Pulp Fiction ali.... Ali za ovaj film se iskreno nadam da nema veze sa Kill Bill-om ili sliocno
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2026 u 10:44
I mislim da je ovo ''osvezenje'' ovakav film
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2026 u 16:16
potpis na igino. film bi sigurno bio bolji da je chopra obrijala glavu. eo još jedan koji je u zadnje vrijeme isporučio što je trebalo. gledat.
Na vrh
Markonn14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Markonn14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 13:54
Besmislen film,prepun nasilja,nekako genericka prica.
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2026 u 09:42
Može 6,0 ali ako su ocjene do 15.....
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 2 sati 37 minuta , u 19:25
Brutalne, nasilne sekvence sa dosta krvi, odlika je piratsko-avanturističkog akcionog filma. Kasting sa glavnom heroinom je pogođen, te pohvale za trud i entuzijazam koji je pokazala Priyanka Chopra Jonas. Pošteno je pomenuti i uverljivog negativca Connora, koga je otelotvorio Karl Urban (kao da mu leže uloge zloća i krimosa). Nema nikakve dubine u narativnoj strukturi, jer je priča samo pozadina za brojne žestoke scene borbi, gde se koristi pozamašan arsenal oružja. Ljubitelji žanra sigurno će odvojiti vreme i dati šansu ovom ostvarenju, a zauzvrat im je garantovana prvoklasna zabava.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.