Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fuze (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fuze (2025)

Fuze

Fuze (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

98 min

Režija:

David Mackenzie

Scenarij:

Ben Hopkins

Glavne uloge:

Iain Fletcher
  >  General Minton
Luke Mably
  >  LT Colonel Headley
Sam Worthington
  >  X
Nabil Elouahabi
  >  Z
Monica Wong
  >  Press
Dragos Bucur
  >  Ludo
Aaron Taylor-Johnson
  >  Will Tranter
Shaun Mason
  >  Y
Samuel Oatley
  >  PC Newman
Gugu Mbatha-Raw
  >  Chief Superintendent Zuzana Greenfield
Sabawoon Safi
  >  Digger Driver
Matthew Earley
  >  Gary
Alexander Arnold
  >  Martin
Naveed Khan
  >  Hardeep
Elham Ehsas
  >  Rahim
Theo James
  >  Karalis
Vanluke Watson
  >  Disgruntled Resident
Matt Beveridge
  >  PC Turner
Laurie Duncan
  >  LCpl John Ward
Honor Swinton Byrne
  >  Clareese
Jorge Leon
  >  SCO19 Officer
Hannah Collins
  >  PC Marks
Fode Simbo
  >  PC Lewis
Jameela Shafaq
  >  Madar

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fuze (2025)
    Objavljeno: 10.Svibanj/May.2026 u 03:04
Volim filmove o pljackama, samo se nadam da nece biti jos jedan izvikani promasaj ili neka kopija vec vidjenog...
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 20:25
Preporuka svima. Odličan akcioni triler sa neočekivanim krajem. U moru loših filmova,ovo je pravo osveženje. Moglo je trajati i duže ali i ovako je dobro.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2026 u 05:19
Vrlo neobičan rasplet. Sad ne shvatam da li je ovo rađeno po istinitim događajima ili je fikcija, ali je u svakom slučaju sve ispalo vrlo neobično i neočekivano.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2026 u 09:17
Nelogičan zaplet i nelogičan rasplet. Velika rupa u scenariju je objašnjenje kako su nepripmjetno strpali onoliku bombu 1m pod zemlju. Film ima neku napetost, tu i tamo akciju, ali brate .... Sam Worthington poginu ko anonimac. ONAKO 5.5
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2026 u 09:29
Film  koji cu ubrzo zaboraviti. Ima David Mackenzie boljih filmova.

Bilo je potencijala za vise. Cak je i poceo fino, ali onda kao da su skrojili scenario i jos neke stvari usaglasvali da ne lici na neka druga ostvarenja i rezisere, neki moj utisak.

Ima puno promenljivih i sve je to lepo nastimovano, ali preterase. Odredjeni likovi su barem malo trebali da se prodube, gluma je ok. Neki obrti su mi i fini, ali su i  tu  nepotrebno komplikovali.

Ritam je ubitacan, i to mi se svidelo, u jednom delu preterase i sa montazom, napetosti ima, akcije ima, a onda se gubi ritam i sam zavrsetak mi se nije svideo.

Hvala za prevod!
Na vrh
Djurowsky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djurowsky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 1 hour 25 minuta , u 12:19
Dobro je, ok je. Pitko...napeto cijeli film do kraja, al nije neki vaaauuu!!! film. Fina večernja zabava 6.5/10.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.