Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - They Will Kill You (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

They Will Kill You (2026)

They Will Kill You

They Will Kill You (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

komedija, akcija, horor

Trajanje:

94 min

Režija:

Kirill Sokolov

Scenarij:

Alex Litvak
, Kirill Sokolov

Glavne uloge:

Francois Nel
  >  BDSM Party Guest
Darron Meyer
  >  Ritchie
Chris van Rensburg
  >  The Manager
Gabe Gabriel
  >  Short Steve
Megan Alexander
  >  Prisoner

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: They Will Kill You (2026)
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2026 u 19:43
Od Sokolova prvi film mi je bio dobar, drugi ok ali slabiji. Dati kako odmice sve vise ce vas podsecati na druge likove , rezisere i njihova ostvarenja, Uvod je kratak, i odmah krece u donjem rublju Zazie Beetz `Hasan seckati i bockati`, prstanje krvi i preokret, pa ce svi biti zbunjeni kao i pohotna Tili. Trash zezanje ukratko.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 00:02
Jedino čime si mi privukao pažnju je "donje rublje" kolega De Large. Sve ostalo mi djeluje kao gubljenje vremena.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 06:18
Ipak ga odgledah. Ukratko, ovo gledate samo kad baš nemate ideju šta drugo a gledate, a žuri vam se. Što se tiče donjeg rublja, u tom prizoru se uživa samo u prvih desetak minuta zapleta.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 07:24
Pa dobro i to je dovoljno Wink, morala je da obuce donji deo trenerke kao Uma Turman.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 12:36
Skip....

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2026 u 14:14
Kod mene, standardno, obrnuto, najmanje mi je bitno to što je kakva miličica u donjem rublju par minuta, pre bi me privuklo to "trash zezanje" ❤️ mada sam gledao koji tren trejlera svojevremeno, jedan od retkih filmova koji sam jedva čekao da pogledam, iako me ništa tamo nije asociralo na pa moje trash junake, John Watersa, Kauffmana i Troma filmove, Cormana, italo eksploataciju 1980-ih itsl, ne moramo slično poimati sve te kategorizacije ionako, kao ni lične doživljaje, ma mene je (Alexov komentar i dalje) kupio već sa "Hasan seckati" i "prštanje krvi", a film me je podsećao na samurajske/jakuza filmove sedamdesetih, oma mi praznik 🥳🍰 i mjuza me podsetila u nekom trenu na Argentov izbor, uz nešto hip-hopa potom, no zaspao sam 🤣 Prvih pola sata koje sam video, su mi bili zabavni, istina. Završiću ga tokom godine verovatno 😊
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 sati 23 minuta , u 18:35
Dovoljno zabave pruža maštovita kombinacija akcije, horora i komedije. Zazie Beetz je meni baš gotivna u roli heroine, mada je generalno kasting solidno napravljen, imajući u vidu galeriju bizarnih čudnovatih likova opsednutih đavolom (prodali mu dušu da budu besmrtni). Dinamičan, brz tempo vešto prikriva narativne propuste (da ne kažem besmislice), jer se publika navodi na urnebesne scene borbi. Nije nešto što će mi ostati dugo u memoriji, ali ipak sam se dobro zabavio, iz razloga što ovde imamo žestoku sprdačinu sa satanističkim kultom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.