Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Over Your Dead Body (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Over Your Dead Body (2026)

Over Your Dead Body

Over Your Dead Body (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

komedija, akcija, triler

Trajanje:

105 min

Režija:

Jorma Taccone

Scenarij:

Tommy Wirkola
, Nick Kocher
, Nick Ball
, John Niven
, Brian McElhaney

Glavne uloge:

Juliette Lewis
  >  Allegra
Paul Guilfoyle
  >  Michael
Andy Cohen
  >  Andy Cohen
Jake Curran
  >  Henry
Robert Goodman
  >  Carl
Nikolai Kinski
  >  Frank
Timothy Olyphant
  >  Pete
Jason Segel
  >  Dan
Ilkka Villi
  >  Hollywood Pete
Iina Kuustonen
  >  Hollywood Allegra
Keith Jardine
  >  Todd
Samara Weaving
  >  Lisa
Kayla Radomski
  >  Renée
André Eriksen
  >  Hollywood Todd
Cha-Lee Yoon
  >  Kevin
Bill Jones
  >  News Anchor
Jennifer Amaka Pettersson
  >  Louise
Danusia Samal
  >  Rachel

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lale2323 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale2323 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Over Your Dead Body (2026)
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2026 u 18:36
miriši,javiću
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 04:11
Ne da miriše, nego odiše uživancijom. Ali to su ti momenti kad prvi put vidiš poster filma i pročitaš naziv i prosto znaš da će film da bude ono što očekuješ. Napominjem da je vrlo bitno da se ne čita radnja filma, da se ne pravite pametni, nego ako planirate da gledate film, samo ga pustite. Na mene je to dodatno pozitivno uticalo što sam u gledanje ušao sa totalnom neinformisanošću šta gledam.

"Samo preko tebe mrtvog". kako bi glasio najvjerodostojniji prevod na našim balkanskim jezicima, jeste film, koji je sad već tipičan za Samaru Viving. Ne ide mi nikako Džejson Sigel uz nju, jer em je stariji od nje 12 godina, em izgleda kao da bi je rodio, ali hej, ulogu je donio odlično, pa ću reći da je svoj dio odradio kako treba. 

Ostali glumci idealni za svoje karaktere u filmu, ali, koliko god ovo zvučalo nezrelo i mizogino, ja prosto teško mogu da izdvojim odvratniju glumicu od Džulijet Luis. Ima dosta onih koje iritiraju "ružnoćom"... mislim za moj ukus. Ali Džulijet kad vidim, ne znam zašto je to tako, ali kao da osjetim smrad alkohola, droge, mokraće i karijesa. Jedini film u kom sam mogao da je podnesem, bio je "Od sumraka do svitanja". Većina uloga joj je takva da bude neka drolja, narkomanka, da ima klošarsko ponašanje. Tokom filma sam samo čekao kad će neko da je zvaždi po toj iritantnoj faci. Bog neka mi oprosti zbog riječi, jer žena mi ništa nije uradila, možda se desi da je zavolim u nekoj ulozi, ali ovo do sada je sve ono što me iritira. Međutim, sve to nikako ne osporava njen talenat, žena je glumica i po. I da, kod nje mi se sviđa boja glasa, ali džaba kad je 90% vremena koristi za dranje i stenjanje u prazno. 

Film, dakle, odličan, ja uživao u svakoj sekundi i želim joooooooooš!
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 11:40
Original sad se ne secam da li Norveski ili Svedski isto odlican,a ovaj se zna zbog cega se gleda.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 12:06
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Original sad se ne secam da li Norveski ili Svedski isto odlican,a ovaj se zna zbog cega se gleda.

I onde dager (2021)

Norveski sa Noomi Rapace

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 12:08
Nisam mogao da bunarim da li je bas rimejk, ili su nesto menjali, mislio sam cisto iz zabave da pogledam , videcu. Da meni se izvorni svideo.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 12:33
E bravo Alex to je taj,mislim cak da si mi ga ti preporucio. A rekao bih da je remake po prici ,cini mi se da je to to
Na vrh
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 22:40
Loš remake, ali gledljivo je...
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 22:05
MIster i Miss Smit , hahahah, losa kopija ,mada sa tim izmenama i nije nesto bas toliko los ali kao original nije i nece biti ikada, ima ukradenih delova od originalnog filma ali svi danas kradu pa i holivud tako, samo sto taj holivud polako ali sigurno tone i pretvara se u sprdnju, ruska, norveska, francuska, danska kinematografija pa cak i spanska su pojam u zadnje vreme za holivud. ali ajd da vidimo..
Na vrh
gembo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj gembo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 2 sati 19 minuta , u 13:01
Orginal film je Svetski film "The Trip" [2021] i mnogo je bolji nego ova americka kopija...
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 1 hour 16 minuta , u 14:04
To je Norveski 

I onde dager (2021)

,vec smo to konstatovali ,i da bolji je dosta od ovog ali nije ni ovaj los toliko.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.