| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Death at a Funeral (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Death at a Funeral (2007)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2014 u 23:22 |
|
Death at a Funeral (2007) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 90 min Država: Amerika, Nemačka, Engleska, Holandija Jezik: Engleski Režija: Frank Oz Scenario: Dean Craig Uloge: Matthew Macfadyen ... Daniel Keeley Hawes ... Jane Andy Nyman ... Howard Ewen Bremner ... Justin Neke su obitelji sretne i složne. No, puno je veći broj onih koji se zbog međusobnog lošeg ponašanja, mana i tajni iz prošlosti izbjegavaju. No, nepredviđeni događaji ponekad okupljaju takve disfunkcionalne obitelji pa se svi moraju suočiti s onime što su već dugo potiskivali. Upravo je to slučaj jedne britanske obitelji koja se okuplja u jutro uoči sprovoda njihova oca. Najstariji sin obitelji koja upravo pokapa oca, Daniel, mora se suočiti sa svojim mlađim bratom Robertom, poznatim piscem i playboyem iz New Yorka. S druge strane, Danielova rođakinja Martha zajedno sa svojim zaručnikom Simonom pokušava ostaviti što bolji utisak na svoga uštogljenog oca. No, plan će otići potpuno u krivom smijeru kada Simon sasvim slučajno uzme drogu na putu prema sprovodu pa počne doživljavati delirične napade. A kao da ni to nije dovoljno, tajanstveni stranac prijeti da će izvaditi još pokojeg kostura iz obiteljskog ormara, pa dvojica braće moraju što prije smisliti efektan način ne samo kako da pokopaju svoga oca, nego i tajne koje još uvijek nisu umrle s njime. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2025 u 10:08 |
|
Odlicna komedija,nisam ni znao da postoji ova originalna verzija. Gledao americku koja se ne moze porediti sa ovom. Engleski humor na pravi nacin ,bas me nasmejao. Gluma odlicna Alan Tudyk fenomenala. Moja preporuka
|
|
![]() |
|
Nebstar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 6 sati 25 minuta , u 18:14 |
|
Odlično, čista petica, gledao sam ovaj film nekoliko puta.
|
|
![]() |
|
Nebstar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 6 sati 25 minuta , u 18:14 |
|
Odlično, čista petica, gledao sam ovaj film nekoliko puta.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |