| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Supergirl (2026) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Supergirl (2026)Objavljeno: 28.Svibanj/May.2026 u 14:26 |
|
Film cemo gledati kad bude moglo i bude prevoda i dobrog videa, ali sa posebnim zadovljstvom jer je glavna glumica top devojka koju pamtimo jos iz serije Hoise of the Dragon gde su je onako bzvz zamenili sa onom drugom , meni ova bila bolja i po izgledu, glumi, ostra, taj pogled itd. a ovde videcemo...
|
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2026 u 01:28 |
|
Ja kad sam je vidio na kraju Supermena kako mamurna dolazi po psa, ponašajući se kao prava usiljena gen Z predstavnica, nekako sam znao da neću gledati.
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Svibanj/May.2026 u 22:02 |
|
Taj supermen je ionako bio ziva komedija na sve predhodne supermene, za mene naj gori supermen ikada snimljen jos od vremena rivsa, smesno, zato je i scena sa njom bila takva, devojka je u house of dragon odglumila vrhunski a sto nebi i sada u ovom filmu, jedino ako neide reziser na sprdacinu kao sto je bio kazem poslednji suprmen, videcemo...
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2026 u 12:18 |
|
Ma devojka je odlicna glumica ,nisam gledao House of Dragons,nisam fan ni Games of thrones neki ,a kamoli ove telenovele sa zmajevima. Ali me odusevila u seriji Upright koja je inace odlicna Australijska serija i moja preporuka.
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2026 u 00:14 |
|
Game Of Thrones, House of the Dragon kao prvo nisu TV novele, vec ozbiljna ostvarenja, sto neko treba da ima mu...da a i para da sve to uklopi i snimi, jeste game of thrones mnogo bolja serija od house of the dragon ali da su tv novele, tacnije : sta znaci rec tv novelaTV novela (telenovela) je vrsta televizijske serije koja se po sadržaju i formatu oslanja na sapunice, ali se od njih razlikuje po tome što ima unapred određen broj epizoda i zaokruženu priču koja se završava.Glavne odlike TV novele su:Ograničen period emitovanja: Najčešće traju između nekoliko meseci i godinu dana, za razliku od klasičnih sapunica koje mogu da se snimaju godinama TV novele emituju se svakodnevno i imaju stotine epizoda po sezoni.sto se tice filmske produkcije game of thrones i slicne njoj je da svaka epizoda ima budžet od nekoliko desetina miliona dolara, snimana je na lokacijama širom sveta i koristi vrhunske vizuelne efekte, što je neuporedivo sa jeftinijim studijskim setovima sapunica.i ovaj film za koji neko kaze da je tv novela hahahha,ce biti verujem mnogo bolji negoli zadnji deo supermena koji je bas sprdacina i komedija i sramotaa za sve supermen filmove ali , game of thrones nije tv novela(sapunica) a jos i da neko kaze da je Lord of the Rings tv novela hahah, e tek bi bilo smeha,neko zna a neko i kad zna nezna da zna ....
p.s. inace sto se tice serije Uprigh, tu si jedino u pravu i slazem se da je treba pogledati, ko voli taj zanr uopste nece biti razocaran... Ažurirao Shadow07. - 02.Lipanj/Jun.2026 u 00:27 |
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1504 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2026 u 10:10 |
|
Kao prvo mislio sam na zaplet u pomenutim serijama ,tu se ne zna ko je koga jbvao,ko je ciji otac,sin majka i sl. Inace uopste ne smatram to ozbiljnim stivom,vise mi je na granici komercijalnih ,populistickih serijala ,ima mnogo boljih fantasy romana i serijala npr. The chronicles of Thomas Covenant,The wheel of time,pa i Kingov Dark Tower serial je mnogo ozbiljniji i bolji, ima tu jos dosta ,naravno Lord of the rings to ne treba ni da spominjem. Naravno ovo je moje misljenje , ne moras ni ti ni niko da se slozi. A ovaj film tesko da moze pod telenovelu jednostavno nema nikakve slicnosti sa istim. I nemoj se odmah naci pogodjenim mojim misljenjem treba da te bude briga sta ja mislim i pisem ,ionako svi manje vise ovde pisemo subjektivno .
|
|
![]() |
|
jojo385
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2026 u 12:11 |
|
Znam da postoji ona stara Nepalska : o ukusima se ne raspravlja ....ali napisati da GOT ne valja ali je LOTR umjetnost ....niđe veze.
|
|
![]() |
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23 sati 8 minuta , u 02:37 |
|
Sasvim dva razlicita pravca , zanra i svega drugoga sto se tice filma i svega pomenutog, mislim da ce biti ok film, za jedno gledanje, jedno vece i to je to, a sto se tice ovih ostalih , supergirl se ni u ludilu nipocemu moze porediti i sa naj losijim koje smo do sada pomenuli, naravno super girl ce biti dvocasovna zabava za jedno gledanje i to je to, ali svako ima svoj ukus i ono sto voli, i da upravu si da skoro svi ovde izrazavamo svoje subjektivno misljenje, jer niko nas neplaca grdne milione da bi bili objektivni i rekli istinu o nekom delu kao neki holivudski ili bilo koji cenjeni kriticari koji znaju sta pricaju i to dubinski i sa faktima, mi ovde pricamo laicki i na osnovu onoga sto ti se svidelo ili ne , mada se dosta puta trudim licno , nezanimaju me drugi da budem bar imalo objektivan ali kad je nesto razlicito i nesto za zajebanciju i razbibrigu a nestoi ozbiljan projekat e tu sam subjektivan naravno , ali poredjenje super girla sa got ili lofthe rings nema nikakvog smisla, to su bili i ostace vrhunski projekti, i pamtice se dugo, gledace ih mnogo mnogo narednih generacija dok ova super girl je ipak samo dvocasovna zabava koja svakako moze da bude dobra i da ubije bar ta 2 sata , nije losa stvar svakako ali u poredjenju sa nekim ozbiljnijim ostvarenjima je ipak na kraju krajeva jedno veliko nista, i eto ja cu gledati zbog glumice , neko ce zbog toga sto voli supermena i te moci( volim ih i ja ) neko sto zeli da ubije vreme i nije mu bitno sta gleda vec da se zabavi i to je to, previse price za ostvarenje koje ce biti zaboravljeno u roku od odma ali ce ipak dati bar malo zabave dok ova druga ostvarenjasu nesto koje ostavlja trag i neuporedivo je sa ovim filmom a nikako nisu tv novele ili sapunice, sto neko rece , ali ipak na kraju svako zna sta mu lezi a sta ne i to je to a to je ipak naj vaznije , gledas sta volis i radis sta volis i zivis svoj zivot kako smatras da treba da bude kako ti zelis ali nikako na stetu nekoga drugoga, uzivaj te braco filmomani, bar pisemo nesto dok 90 posto drugih prisutnih nemaju pojma o cemu se ovde radi ili ih debelo zabole za sve ovo hahah, svako dobro svima i samo ono sto se vama svidja i zivot ide dalje....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |