Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Send Help (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Send Help (2026)

Send Help

Send Help (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Poziv u pomoć

Godina:

2026

Žanr:

triler, avantura, horor

Trajanje:

113 min

Režija:

Sam Raimi

Scenarij:

Damian Shannon
, Mark Swift

Glavne uloge:

Rachel McAdams
  >  Linda Liddle
Aaron Shore
  >  Office Bro
Olivia Sawyer
  >  Applicant
Benjawan Teawsomboonkit
  >  Caretaker #1
Francesca Waters
  >  Barbara
Kristy Best
  >  Polly Perera
Dylan O'Brien
  >  Bradley Preston
Nana Miya
  >  Flight Attendant

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Send Help (2026)
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2026 u 14:28
Ovaj film imam na mojoj watclist-i i nekako mi bas obecava ovaj film za 2026 kao i na primer Apex sa Charlize Theron
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 20:04
Ja zaista ne znam. Ovo je super sajt i uvek sve pratim i jeste da je ovo mesto ponajpre da se skidaju prevodi ali koji je problem ljudima i da se zahvale na prevodu i jedan thumb up i drugi thumb up i da ocene. Ili ove novosti i recenzije ili nebitno sta ili top liste ja ne znam koji je problem ostaviti komentar. Jer poprilicno cesto vidim samo svoj komentar a ipak se neko trudio trudi i trudice se za ovaj sajt Titlovi.com a sad nebitno da li je to neko iz sr, hr ili bh, nego ostavite komentar, nije tesko. Unapred Hvala. LP
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2026 u 16:29
Dobar film, ali ovo nije ni horor a ni triler, više kao neka crnohumorna pustolovna komedija sa nešto thrilla i napetosti, ali je više neozbiljnog nego ozbiljnog stila. I ne želim reći da je to loše, samo da se krivo predstavlja u najavama i sličnome. Ja sam na kraju moram reći uživao iako nisam očekivao da će biti to što je. Zabavan film, dvoje glavnih glumaca su odlični, Rachel McAdams i Dylan O'Brien su stvarno pokazali sav svoj talenat u ovome filmu. Pozitivno.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2026 u 22:23
vrlo dobra crna komedija koja se pretvara u nekakav lakši horor zadnjih 15 minuta. oboje glavnih glumaca odlični, loše... prenaglašene osobine i izgled glavnog ženskog lika na početku, meni tih 15 minuta zadnjih nije leglo, ali ja ionako nisam ljubitelj horora. u svakom slučaju gledanje
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 07:47
Meni se svideo film. Meni je ovo crnohumorni survival  o dominaciji i karakterima. Nema nešto što bih istakao da mi je smetalo. Kraj mi se svideo. Hvala za prevod!
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2026 u 18:12
Kreće film, odličan scenario, sve je sjajno i rekoh, aham, znači ovo je još jedna komedija, vjerovatno triler romantika visoke produkcije. Super, uživaću.

Kad ono iz komedije sve prerasta u ozbiljan psihološki triler. Ne bih se složio da se u filmu neozbiljno pristupilo određenim segmentima. Ja bih prije rekao da je to jedan simbolički prikaz stanja uma u datoj situaciji i da određene situacije, koje djeluju kao, "kako da ne", predstavljaju apstraktan prikaz onoga što se dešava glavnim likovima i kako oni reaguju na to.

Da je film trajao pola sata duže, da se prostor iskoristio za pažljiviju razradu koncepcije i da je radnja bila sporija i sadržajnija, tako bi se još više dobilo na logici i sve bi postalo maksimalno ozbiljno. Da se to desilo, film bi bio remek - djelo.

Meni je i ovako filmčurda, ali fali samo malo više truda da bude savršen. To je gledajući kinematografski. Gledajući na ovo kao ljubitelj psihološkog trilera, ovo je za oskara.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 12:53
Simpatično. Ima tu draž. 
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 16:02
odličan, super film
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2026 u 00:07
Kako je film tekao, baš sam uživao i nekako bio u uverenju da će mi biti jedan od najboljih poslednjih godina. Mešavina žanrova, malo triler, drama, avantura, malo neke baš krvave scene, ćisto kao podsetnik na nasleđe čuvenog Sam Raimija u ulozi režisera. Par gegova koji su me baš nasmejali. Odabir glumaca više nego dobar, atraktivna lokacija za snimanje... 

Sve je to tako išlo do nekih poslednjih 15 minuta kada se toliko preigralo, da mi je spustilo krajnji utisak za nekoliko ocena! Kao preterana verzija Misery u malo drugačijim okolnostima. Film je mogao otići u puno različitih pravaca, ali ovaj koji je izrežiran baš mi nije legao. Što zbog pada u kliše formu, što zbog ozbiljnog gubitka uverljivosti koju sam tražio u jednoj ovakvoj tematici. Opet, čak i uz veliku opisanu manu, film je i dalje dovoljno dobar i zanimljiv za pogledati. Pogotovo za fanove mešanih žanrova, odnosno onima kojima leže neki od legendarnih Raimijevih radova.

Naravno, hvala za odličan prevodThumbs Up
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2026 u 21:25
Loše 3.5/10
Na vrh
lale2323 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale2323 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2026 u 00:04
uz svodužno poštovanje ipak ću da se držim azije
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2026 u 20:04
Nista posebno, volim ovu glumicu, ali nekako joj zloba nelezi, jbg... ...
Na vrh
lolito View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lolito Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2026 u 19:02
dobar film drzi paznju ocena 7/10
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2026 u 20:01
Iskusni sineasta kao što je Sam Raimi svakako je bio mamac za publiku, jer čovek ume da snima napete, intrigantne i pre svega zabavne filmove. Primamljiv scenario i nekolicina renomiranih glumačkih imena poslužili su kao dobar materijal od koga se može ''napraviti'' kvalitetan kinematografski uradak. Moglo bi se reći da je reditelj uspeo da nam pretoči svoje ideje na adekvatan način, što u prevodu znači kako smo dobili memorabilni psihološki triler, sa primesama horora i uvek dobrodošle crne komedije (pogotovo u uvodnim sekvencama). Rachel McAdams briljira u interpretaciji kompleksnog centralnog lika, dok joj sve angažovaniji Dylan O'Brien pruža sasvim dobru ''podršku'' u roli negativca, ali i žrtve nepredviđenih okolonosti. Da se razumemo, nije remek-delo, no svakako vredi da mu se pokloni puna pažnja.
Na vrh
ivek6 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivek6 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2026 u 20:59
nije los ali su usrali kraj
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 3 sati 4 minuta , u 04:14
Au kako feministicko smece od filma 1/10 Baceno vreme
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.