Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rooster (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rooster (2026)

Rooster

Rooster (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pijetao

Godina:

2026

Žanr:

komedija

Glavne uloge:

John C. McGinley
  >  Walter Mann
Steve Carell
  >  Greg Russo
Brenda Strong
  >  Joanie
Xavier Beloved
  >  George Heitman
Maximo Salas
  >  Tommy Newton
Evan Jachelski
  >  Spooner
Annie Mumolo
  >  Cristle
Ethan Dizon
  >  Kid
Danielle Deadwyler
  >  Dylan Shepherd
Phil Dunster
  >  Archie
Jonah Beckett
  >  Eli
Charly Clive
  >  Katie
Cece Abbey
  >  Maya
Lauren Tsai
  >  Sunny
Sophia Macy
  >  Veronica 'Ronni' Chambers

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rooster (2026)
    Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 19:33
Iskreno što se mene tiče opravdava trenutnu ocenu na IMDB. Vuče i na Shrinking seriju, a posle sam video i na posteru da je isti kreator obe serije u pitanju tako da ima smisla. Preporuka od mene da gledate obe! :)
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 12:11
Meni je odlicna serija,ovakav humor nisam skoro gledao ,znaci normalna zajebancija bez preterivanja,provlaci se i drama glavnog junaka i njegove cerke ali sve tako normalno ali opet nijednog trenutka nije dosadno. Stiv Carrel odlican,njegov zet jos bolji ,rektor ma svi su odlicni. Mene ne podseca bas na Shrinking ta serija nije uspela uopste da me nasmeje ni jednom. Pre me atmosfera podseca na Ted Lasso iako price nemaju veze jedna sa drugom.Jednostavno prijatna za gledanje a opet nije neka limunadica. Isto preporuka velika.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 13:24
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Pre me atmosfera podseca na Ted Lasso iako price nemaju veze jedna sa drugom.Jednostavno prijatna za gledanje a opet nije neka limunadica. Isto preporuka velika.

Na Ted Lasso podsjeća atmosfera? Asti, onda bih morao odgledati definitivno. Teško da mi je tko mogao dati veći razlog, povod za bacit se u ovu seriju.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 14:13
Sasa pazi prica nikakve veze nema sa Ted Lasso vec taj neki smek i osecaj ,nznam znas kad gledas i kad se zavrsi lepo ti ,prijatno . Na mene je Ted Lasso tako uticao ali ne mora da znaci da ce i na tebe ova serija na to podsetiti.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 14:21
Shvaćam da, a to je baš to što me kupilo kod Ted Lassa, taj neki kako kažeš šmek, osjećaj, ta energija, baš malo koja serija ikad me je toliko činila nekako radosnim, a opuštenim nakon gledanja pa možda čak svake epizode. I baš nekako ljudska, plemenita, slojevita serija, divota. Tako da bacam se na ovaj Rooster, nemam puno za izgubiti.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 15:03
Posle turske Masum, bas cu i ja pogledati. Da to oko utiska, atmosfere, itd i ja imam specificna poredjenja, tako da nema veze, meni se kod Ted Laso nije svidelo samo jedno, ali hajde necemo o tome, meni je The Outlaws sto si mi kjovo preporucio bas legla, onako zanimljiva i zabavna, cak smo supruga i ja reprizirali , zanimljive situacije i likovi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,491 sekundi.