| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Masum (2017) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Masum (2017)Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2019 u 16:21 |
|
Seriju prevodi Turab ⚡
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 23:03 |
|
Netacan opis sadrzaja. Nije prvi put da neki kreten na Imdb pise sta mu padne na pamet!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 00:22 |
|
Izvinjavam se pogresio sam u vezi komentara.
Odgledao sam seriju .Odlicno veoma visokog standarda. Sledi recenzija na naslovnoj strani sajta u narednih 15-tak dana.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2019 u 22:42 |
|
Izvrsna serija. Spremam se kad je jos jednom pogledam da napisem recenziju na glavnoj stranici sajta.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2019 u 17:08 |
|
Odlicna turska mini serija
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 19:50 |
|
Pošto je Aleksa nahvalio u temi korejskog filma a videh da je mini-serija, rekoh da pogledam. Prvu epizodu previše su rastegli , do pred kraj na nekih 50 minuta, da sam slučajno uzeo da gledam (da nema pohvala i da nije mini-serija) pa razmislio bih da li da nastavim ( podseća na klasične), i iznenada (kao da su autori rekli ok dosta je ) preokret, pa nastavljam. Žanr pa na osnovu tih sat i nešto, jesu gore navedeni. Opis je totalno bez veze. Dakle pratimo dve porodice. Inspektor Jusuf je razveden i ima ćerku Elif. Žena mu je sa ćerkom kod drugog lika za koga Jusuf smatra da pravi određene malverzacije. Upada mu u kuću da pregleda neka dokumenta, i ćerka Elif ga vidi. Priča o upadu stiže i do Jusufovog šefa koji kaže da se okani njih i te istrage o malverzacijama, i da ode na `odmor` tj. da se skloni. On odlazi u svoje rodno mesto, malo mesto na obali, odmah sreće svog prijatelja iz detinjstva Tarika, u stvari družio se sa Tarikovim bratom, i sledećeg dana dolazi, u kuću gde Tarik živi sa ocem i majkom, da tu nastavi boravak. Otac je isto policajac koji je učio Jusufa. Lagano će se otkrivati porodične tajne. Ostaviću komentar kad završim. ps. Aleksa gde je naslovna strana? Ažurirao AlexDeLarge - 30.Ožujak/Mar.2026 u 20:49 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 20:26 |
|
Alex, Sto opisa seriju. Ubijas volju drugima da gledaju.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 20:45 |
|
Kako sam opisao seriju ovo je pola sata prve epizode, eto izmenio sam. Sad smo nastavili da gledamo, na pocetku smo trece epizode.
Ažurirao AlexDeLarge - 30.Ožujak/Mar.2026 u 20:50 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 21:42 |
|
E, Boze Boze. Ljudski mozak je cudo. I ''puna skola djaka niotkuda vrata'' ne mora uvek da znaci lubenica. E sad, sta je pisac hteo reci....
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2026 u 11:35 |
|
Zavrsih seriju. Pomešani su mi utisci. Ostajem da je kod prve epizode uvod dugačak, ko počinje da gleda treba da bude strpljiv. Dalje fino je snimljena , gluma je dobra. Zanimljivo je krenula radnja gde imamo isprepletanu sadašnjost i prošlost, sviđa mi se to kao i montaža. To oko drame, plakanja, sapunice malo ima, ali ima i jedna rečenica kad jedna osoba drugoj kaže prestani pretvorićeš u sapunicu. Psihološki deo je dobar, zanimljivi likovi , i njihova ponašanja. Istraga i taj deo , pa tu ima nelogičnosti, i to mi nije skopljeno kako treba. Dakle postavio bih tu puno pitanja, zašto je ... kako je .... mislim nelogično mi je a nije moralo tako. To mi je najviše smetalo. Hajde neke mogu i da razumem, da kažem u toj situaciji je nešto drugo bitno. Mislim da su autori `pucali ` na prvo i da unesu slaganje kokcica, preokrete oko postupaka kroz preplitanje prošlosti i sadašnjost , i to mi se svidelo. Fino su produbili likove, moglo je još malo oko nekih , ali i ovako je ok. Npr. mogli su oko upoznavanja, mogli su oko detinjstva, neka situacija iz stanice, itd. Lik Jusufa pa on mi je malo loše uklopljen u priču. Pa da podseća na ona dva korejska filma gde se povela i priča o seriji, vezano za porodicu. Fin je i naslov pa da ocenimo. Razume ja ponašanja u nekim sutuacija i ovako u životu, i dešavala su se , ima bizarnih situaciju, one koje baš odstupaju od logike, imamo skandalozne istrage, e sad da li kod serija u kojima ima istrage te stvari da pripišemo tome. Ažurirao AlexDeLarge - 01.Travanj/Apr.2026 u 11:55 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2026 u 17:19 |
|
Alex koju bi ocenu dao seriji na skali do 10-
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2026 u 18:29 |
|
Nemam skalu , stvarno, nikad nisam filmove i serije ocenjivao, kao sto si i video iz mojih komentara, rekoh da je psiholoski deo dobar, zanimljivi likovi, porodica, npr. lik iz kancelarije dobar, , sadasnjost/ proslost realizacija, ali podosta nelogicnosti , (da ne nabrajam) to ne volim, a moglo je bez toga, tj moglo je na drugaciji nacin, ako to oduzmem i ako se akcenat stavi na ono na sta ciljamo u sustini dobra je. |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 19:37 |
|
avodno'' je zabranjeno imati vise naloga ali ocigledno se u ovom slucaju pravi iznimkla ali ok. I da se nadovezem apropo turskih serija. U Osmanskom Carstvu su znali da puste ljude sa problemima da idy svojim putem pa mozda je to i ovde primer ali ako, neka....
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 20:04 |
|
Već treći put pišeš u temi gde smo samo Aleksa i ja komentarisali, ne kapiram šta želiš da kažeš, ko ima više naloga, puppet ti je lepo odgovorio kad si prethodno pisao. Stvarno ne razumem, i kod prethodne serije. Pišemo s vremena na vreme privatne poruke, dajemo preporuke, ja ne samo sa Aleksom. Pišemo u jednoj temi oko romana Vračarac, puppet i ja, nf listu počeli kjovo i ja ... itd. A to što se Aleksa zeza oko mene, njegov stil, eto i simpatično mi. Smešno što i odgovaram , ali hajde.
Ažurirao AlexDeLarge - 03.Travanj/Apr.2026 u 20:41 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Online Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 20:37 |
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 20:43 |
|
Baš ti se Mizi sviđa taj emotikon, navuko si čak i Joxera, tj. preobratio si ga sa ovog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2026 u 23:14 |
|
Pise tek da nesto baljezga, kladim se da nije ni gledao seriju.Ako jeste nek kaze nesto o serijii.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2026 u 11:04 |
|
Znači on misli da ti imaš više profila. Ja razumem da neko ima više profila ako je neka prepirka, neka kritika pa da bude anoniman,, možda ako se dele neke pozivnice nešto da duplira otkud znam, možda ima od pre neka fora za koju ne znam. Ali za forum i ovde komentarisanje, osim ako nisu tipa uvrede, prepiranje, ne razumem . Ne mislim da nije gledao seriju, da može i da napiše, a može samo i odlična serija, šta fali. |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2026 u 13:49 |
|
nema potrebe neko mene da spominje ako nije problem mene zaobidjite nemam ja vremena za sve to
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2026 u 14:27 |
|
Kako nemaš vremena, prvo napišeš, puppet ti lepo prvi put da odgovor, i kad nastaviš onda ti nešto i dalje smeta, pišeš navodno zabranjeno i pišeš ovde je iznimka, i u dve teme, i kad te lepo pitam , onda zaobiđite me. Ok , nastavi, zaobići ću te, kao i ti mene kad odgovaraš Aleksi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |