Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Batman Part II (2027)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Batman Part II (2027)

The Batman Part II

The Batman Part II (2027)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

The Batman Part II

Godina:

2027

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Režija:

Matt Reeves

Scenarij:

Bob Kane
, Bill Finger
, Matt Reeves
, Mattson Tomlin

Glavne uloge:

Colin Farrell
  >  Oz Cobb
Andy Serkis
  >  Alfred Pennyworth
Jeffrey Wright
  >  James Gordon
Robert Pattinson
  >  Bruce Wayne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Batman Part II (2027)
    Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2025 u 19:12
Ima prevod?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 13:57
Zna li se ko je new enemy? Ima li nekakvih vijesti?
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2026 u 00:32
Prvi dio mi je perfektan, najbolji Betmen do sad. Pravi detektivski film, samo što je Betmen tu. Nadam se da će drugi dio da bude barem blizu dobar kao prvi, a Robert Patinson mi je vrh za ovu ulogu.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2026 u 16:03
Dugo se čeka na nastavak, ohladićemo se.
Mada, Avatar 2 izašao nakon deceniju i nešto, strpimo se još samo godinu dana.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 00:54
Jesi li gledao Avatar ovaj novi? Ne znam više ni koji je to, treći valjda. Ja sam jedva odgledao prva dva, ostale ne bih bez neke velike potrebe. Ne kažem da su loši, ali to jednostavno nije predmet mog interesovanja, ta tematika.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 10:46
Gledao Avatar prvi.
Tad je bio senzacija, ja sam gledao tek nakon petnaest godina, i nije mi bio senzacija.
Drugi i treći ne planiram da gledam, zastarela tehnologija, a i priča.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2026 u 23:33
Hahaha bukvalno sam i ja prvi dio odgledao nakon 15 godina i nikakav užitak. Ja mislim da se ti filmovi prave isključivo zbog 3D bioskopa. Da publika uživa i svim tim bojama, pejzažu, avanturi, akciji, adrenalinu. 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 13:07
Šta ćeš lepše?Wink Ne ide se u slučaju Avatara u bioskop zbog neke dubokoumne filozofije, već zbog opuštanja i užitka u zvuku i slici kao retko gde. Supruga i ja se nacrtamo u bioskop čim izađe i nemam ništa protiv ni da bude još 20 nastavaka. Nisu svi filmovi za istu namenu i raspoloženja.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 16:43
Pa da to za Avatara delim mišljenje. Fin mi je bio prvi u 3D  koliko mi se cini to je bilo u bioskopu Kolosej, valjda ne gresim.
A Matt Reeves, pa kod njega tako idu filmovi 3 ,4,5  godina, oniliko koliko ih ima, mada i prvi pravi je režirao nakon četrdesete, ali fino je počeo, samo što mislim da je davno trebalo praviti ovakve filmove.
Sigurno ću ga pogledati, mislim da će biti dobar, ali sam odavno odustao od igranih , animirani su odlični, a i veliki broj ih ima, ali nisu odmakli od crossovera Flashpoint, nadam se da hoće, i konačno su uradili prvi i jako bitan crossover Crisis on Infinite Earths.

Ovde se vratili na stare stripove iz devedesetih, priča ista ali fazon novi , koji se meni sviđa.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 22:50
Meni je prvi 3D bio Ajkula 3D, veoma davno i moguće jedan od prvih u toj tehnologiji. Prilično primitivno po sadašnjim standardima, ali tada revolucionarno. Rekao bih negde polovinom osamdesetih. To je učinilo da i jedan shit film deluje zanimljivoSmile

A ovaj Batman sa Patinsonom, prilično mračan i lišen bezveznog humora, sasvim mi odgovara i radujem se nastavku.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2026 u 14:11
Za prvi 3D mislio sam na prvi Avatar. Secam se pre filma da je bila reklama neka za kafu i zrno koje iskace , ili tako nesto  , u sustini lepo iskustvo.

A ovako uopsteno za prvi ne secam se koji je film bio , otac me je odveo u Nemackoj u bioskop cisto da probam,  eto kao neko desavanje, i bilo mi je `vau`, mozes misliti situaciju, Da to je bilo osamdesetih. Nakon toga ne secam se do pre 20 godina. 

Rekoh za Betmena da mi se svidja i nesto mislim da ce i nastavak biti dobar. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.