Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Everly (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Everly (2014)

Everly

Everly (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Joe Lynch

Scenarij:

Joe Lynch
, Yale Hannon

Glavne uloge:

Salma Hayek
  >  Everly
Jennifer Blanc-Biehn
  >  Dena (as Jennifer Blanc)
Laura Cepeda
  >  Edith
Caroline Chikezie
  >  Zelda
Togo Igawa
  >  The Sadist
Hiroyuki Watanabe
  >  Taiko
Jelena Gavrilovic
  >  Elyse
Masashi Fujimoto
  >  The Masochist
Gabriella Wright
  >  Anna
Akie Kotabe
  >  Dead Man
Aisha Ayamah
  >  Maisey
Uros Certic
  >  Doorman #1
Dragana Atlija
  >  Lizzy (as Dragana Atlua)
Damijan Oklopdzic
  >  Doorman #2
James Owen
  >  Sgt. Dick

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Everly (2014)
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2014 u 14:24

Everly  (2015)

Žanr: Akcija, Triler

Režija: Joe Lynch

Scenarij: Yale Hannon (screenplay), Yale Hannon (story), 1 more credit »

Država: SAD

Jezik: Engleski

Trajanje: 92 min

Uloge:

Salma Hayek 
Jennifer Blanc ... Dena
Togo Igawa ... Sadist
Caroline Chikezie ... Zelda
Akie Kotabe ... Dead Man

Film govori o ženi koja se bori protiv ubica koje joj šalje njen bivši šef, opasni gangsterski boss…

Volite filmove Racija (The Raid), Umri muški (Die Hard), Desperado, Dred (Dredd), Ubiti Bila (Kill Bill) i Od sumraka do svitanja (From Dusk Till Dawn)? Onda će vam se dopasti film Everli (Everly) koji je povezan sa navedenim filmovima jer se radi o žešćoj pucačini u kome imamo akcionu heroinu Salmu Hajek (Salma Hayek) koja se suočava sa naletima ubica u svom stanu. Titlovani trejler govori sam za sebe...

Za ovaj film sam poslednji put čuo novembra 2013 i od tada mu se gubi trag da bi se ovih dana ponovo pričalo o njemu zbog ovog trejlera. Film je baziran na scenariju koji je sa "Black List"-e (scenariji koji filmski studiji razmenjuju međusobno) a potpisuje ga Yale Hannon, i ovom trileru, je glavna junakinja bivša Call-girl, Everly.

Ona se okreće protiv svog gazde Taika (Hiroyuki Watanabe) i postaje policijski doušnik. Kao odgovor na to, Taiko šalje ubice na nju i njenu porodicu. Ubrzo, svi gradski kriminalci žele da pokupe ponuđenu novčanu nagradu za taj "ugovor". Instinkt preživljavanja će kod Everly izbiti na površinu dok se bude suočavala sa Taikom i  njegovom armijom ubica. Režiju potpisuje Joe Lynch (Knights of Badassdom). A kasting filma čine i Togo Igawa (Last Samouraï), Masashi Fujimoto (Sympathy for Mr. Vengeance), Jennifer Blanc (Wrong Cops), Akie Kotabe (The November Man), Caroline Chikezie (The Sweeney) i Gabriella Wright (Intersections).

"Zanimljivo je da je film u celosti snimljen u Srbiji, tj. u Beogradu pa se u filmu pojavljuje i dosta lokalnih glumaca. Također dosta lokalnih filmskih delatnika je radilo na filmu. Everly će se prvo pojaviti na iTunesima i VOD platformama 23. januara 2015., a zatim će 27. februara 2015. krenuti i u limitiranu američku bioskopsku distribuciju. Lako je moguće da će se film pojaviti i u domaćim bioskopima, ali o tom po tom…VIA"

Inače, radnja filma se dešava na Božić tako da uz film ide i prigodna praznična pesma :)

2 su razloga da pogledate ovaj film: odlična akciona pop corn pucačina i Salma Hayek koja u 48 godini i dalje izgleda prelepo. 
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2015 u 16:22

Prevod je najavio Arbok aka Subs Bros Inc. Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2015 u 23:13

Subs Bros Inc. hvala za prevod prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2015 u 16:36
A OVDE imate i srpsku verziju titla Subs Bros Inc.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2018 u 23:29
Baš loše. Krvav ceo film, a još priča i gluma su totalno bezveze, totalna glupost. Bolje propustite, ocena 3/10
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2026 u 18:55
Ponovo sam odgledao ovaj film i hteo sam sebe da iskritikujem da sam video svoj komentartipa ''odlican film'' jer pre sam znao precesto puta tako nesto da ostavljam a da to nije tako. Ovaj film je recimo daleko od toga. Svo vreme, kao previse ''rupa'' i ma uostalom sta ocekivati kad je to snimano ovde. Ocenicu ga sa ''Lose'' jer sam previse ''kitio'' neke filmove sa ''Odlicno'' umesto ''Tako Tako'' pa moram da budem brutalan kao Uros Certic koji se pojavio u ovom filmu ))))
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.