Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Scream 7 (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Scream 7 (2026)

Scream 7

Scream 7 (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vrisak 7

Godina:

2026

Žanr:

misterij, horor

Trajanje:

114 min

Režija:

Kevin Williamson

Scenarij:

James Vanderbilt
, Kevin Williamson
, Guy Busick

Glavne uloge:

Neve Campbell
  >  Sidney Prescott
David Arquette
  >  Dewey Riley
Matthew Lillard
  >  Stu Macher
Courteney Cox
  >  Gale Weathers
Roger Jackson
  >  The Voice
Joel McHale
  >  Mark Evans
Amy Louise Pemberton
  >  Deputy Cooke
Anna Camp
  >  Sidney's Neighbor
Mason Gooding
  >  Chad Meeks-Martin
Victor Turpin
  >  Deputy Meadows
Kraig Dane
  >  Karl Gibbs
Jasmin Savoy Brown
  >  Mindy Meeks-Martin
Anah Diamanty
  >  Bella
Isabel May
  >  Tatum Prescott
Celeste O'Connor
  >  Tatum's Friend

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Scream 7 (2026)
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2026 u 03:26
Već viđeno, sve predvidivo, ubica je kao od kamena otporan na metke, udarce, ostali su kao od stakla, film je vređanje inteligencije i pravo sranje. Ako snime novi deo posle ovog gledaću ga samo ako Sidni Svini bude tu sa golim sisama. 1/10
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2026 u 12:59
Ja kao fan ovog podžanra i ove franšize moram reći da je ovo uz 3. dio najlošiji u franšizi. Dapače film sa najlošijim dijalozima, na razini amaterizma i vrtića. Kevin Williamson koji je napisao originalni Scream je ovaj isto napisao ali ovaj put i režirao, ugl jako slabo je to sve sproveo i izveo. Ima par interesantnih segmenata i scena, jedna novina za ove filmove, ali sve skupa nije me zadovoljio.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2026 u 18:49
Dokle više, helouuuu????????

AcaNholivudThumbs Downfacepalm
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2026 u 21:32
Pršće krv na sve strane, gledao sam ja i od ovoga veće sranje.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2026 u 12:17
Komercijala ali na blagajnama ovakvi filmovi dobro prolaze. Sve se vrti oko novca. I to je to.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2026 u 18:02
Odmah moram da odbranim integritet trećeg dijela. Kako neko može da nipodaštava treći dio, a da mu bolji od njega budu peti i šesti? Nonsens. Dakle prva tri dijela su perfektna. Četvrti dovoljno dobar, zapravo, odličan. I to u toj mjeri, da ga smatram kultnim dijelom i da komotno može da bude u društvu prva tri dijela. Gledao sam ga mnogo puta. E sad sve nakon četvrtog sam gledao po jednom i dovoljno je.

A što se ovog dijela tiče, jednostavno je. Odličan slešer, odličan horor, zabavan, napet, ali kao dio jedne kultne franšize, nedovoljno dobar. Mislim da mi je ovo prvi put da sam odmah provalio ko je ubica. Ne kažem da sam bio 100% siguran, ali to je to.

Sve je isklišeizovano, a bez nekog stila. Igra se na kartu nostalgije, ali samo u jednom segmentu je to urađeno kvalitetno. Zpog spojlera neću reći o čemu se konkretno radi, ali u pitanju je nečije ime.

Uglavnom, da sumiramo, kao slešer, odličan, kao dio "Scream" franšize, slab, možda i najslabiji dio.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2026 u 20:03
Donekle mogu da se složim sa Totenhemom, iz prostog razloga što sam gledao samo prva tri dela. Sve posle toga bi mi bilo too much.

Meni je samo prvi deo odličan, treći je solidan, a drugi teško sranje.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2026 u 01:43
Ne vredi kometarisati ovaj film. Thumbs Down
Ovo sranje od filma će ima još mnogooo nastavaka. 

Budžet ovog filma 45 miliona dolara, a trenutna zarada skoro 200 miliona, 
ima tu love bar za još 3 filma a verovatno će ih bude i više.

Ažurirao Black Raven - 22.Ožujak/Mar.2026 u 01:48
Na vrh
nebojsa-ivanic-sone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-ivanic-sone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 09:21
gubljenje vremena
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 10:50
Skip, skip, olvejz skip.......
Na vrh
tabasko-pit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tabasko-pit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2026 u 19:58
Njesra na kvadrat .... bljak.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 16:05
Scenarista iz prvog dela, ovde se latio i rediteljske palice, nakon brojnih problema tokom snimanja ''sedmice''. Utisak igralo se suviše na kartu nostalgije, a inovacije u franšizu nisu posebno zanimljive. Neve Cambell koliko-toliko drži radnju na svojim plećima, ali ostatak glomaznog glumačkog ansambla ''svira falš'', pa se nameće zaključak da su neki likovi baš nebitni (suvišni) u celoj priči. Nije me razočarao, ali moram da istaknem kako sam se nadao da će najnoviji nastavak doneti nešto novo, osvežavajuće (možda neku horor scenu smaknuća), ali uzalud. Osrednje urađeno, tek toliko da se franšiza održi. A šuška se da se priprema i ''osmica''...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 17:22
Marko i Boby, mnogo si naivan.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.