Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Playdate (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Playdate (2025)

Playdate

Playdate (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

93 min

Režija:

Luke Greenfield

Scenarij:

Neil Goldman

Glavne uloge:

Lauren Akemi Bradley
  >  Ivy
Sarah Chalke
  >  Emily
Isla Fisher
  >  Leslie
Miles Fisher
  >  Trent
Luke Greenfield
  >  Insanely Handsome Frat Exec
Kevin James
  >  Brian Jennings
Hiro Kanagawa
  >  Colonel Kurtz
Peter New
  >  Gary
Stephen Root
  >  Gordan
Alan Tudyk
  >  Simon Maddox
Sabrina Dhowre Elba
  >  Marla
Benjamin Pajak
  >  Lucas
Kurt Long
  >  Frat Exec #1
Banks Pierce
  >  CJ
Alan Ritchson
  >  Jeff Eamon
Massiel Taveras
  >  Karen
Sarah Surh
  >  Jessica
Kalyn Harper
  >  Female Sorority Exec

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Playdate (2025)
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2025 u 10:05
Vidim da je na 6. Mestu trenutno ovde... Ovaj film nije ni za 106. Mislim da je bolje da se vrati prikaz najviše skidanih prevoda. Ovaj film, i još neki... Nisu za ovu listu "popularnih filmova".
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2025 u 01:21
Sad je na drugom.. Ermm

A na kraju krajeva u pravu si. Ne znam kako se ovi top 10 filmova pojavljuju na listi? Kakav je algoritam na forumu po tom pitanju?  

I zašto je ukinut pregled filmova skinutih u poslednjih 24-48 sati, 7 dana i tome slično. Po tome se ljudi bar mogu ravnati da se vidi šta se gleda i vredi li čemu. Mnogo sam filmova dobrih propustio ukidanjem tog pregleda

Ažurirao sale82ful - 23.Studeni/Nov.2025 u 01:33
Na vrh
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2025 u 11:50
Verovatno radi na principu koliko je prevod puta skinut, u kom vremenskom periodu, i to se osvežava na 24 sata pretpostavljam... Najbolje bi bilo prikazivanje IMDB ocena i po tome pakovati top 10.
Čak i to pretraživanje bi bilo po meni greška.
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2025 u 19:11
Teško da je gledanost odraz vrednosti. I žutu štampu čitaju više nego nobelovce Wink
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2025 u 22:12
Pozdrav za Ljubicu... Mislio sam da nisi više aktivna na forumu. Embarrassed

Elem, bez obzira na sve, nije relevantna kolicina skinutih titlova. Siguran sam da je forumski algoritam drugacije funkcionisao. 
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2026 u 22:13
Komedija sa jednim već dokazanim komičarem (Kevin James) i drugim koji ima potencijal da to postane (Alan Ritchson). Narativni koncept ne donosi ama baš ništa novo, osvežavajuće. Sasvim razumljivo, jer je namera producenata očigledno bila da pruži neobaveznu zabavu, lagan humor, uz tu i tamo neki bizaran lik. Ljubitelji žanra mogli bi da se usude i stave ga na filmski meni.
Na vrh
vorkosigan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vorkosigan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2026 u 04:42
Užas!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.