Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XTREME
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XTREME

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: XTREME
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 09:41

ako netko ima filmove ulicnih utrka! nabrijanih autiju motora xtreme motocross,snowboard,bicikle! ali da snima neki nabrijani tim poput MTBMOVIES! znaci ne pro filmovi kao 2fast2fourius ili torque! nego amaterski snimano poput! MOTO SPORTA,L.AXTREME BIKERA,GHOST RIDERA,RISE! tako mi nesto treba a ove navedene imam!

hvala i javite se ako netko ima!

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 13:55
zar nema nitko opicen na forumu?
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 17:18
nitro dali bi se htio mijenjati za to sto imas ajd javi na pm ako si za
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2004 u 11:28
Ja ti imam LAJTMER (prvi hrvatski SK8-erski film sniman u Splitu). I to nije samo gomila snimaka s lošom kavalitetom slike nego pravi film. I zakon je. Koga zanima nek se javi na PM
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.