| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cobra (1986) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cobra (1986)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2013 u 15:19 |
|
Cobra (1986) ![]() >> IMDb << Žanr: Action, Thriller Režija: George P. Cosmatos Scenario: Paula Gosling, Sylvester Stallone Glavne uloge: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni Radnja: Silvester Stalone u jednoj od legendarnih uloga osamdesetih - policajac za specijalne zadatke kojeg svi znaju kao Kobru. Banda neofašističkih kriminalaca, predvođena samoproglašenim Najtom Slešerom, provaljuje u kuće i automobile, ubijajući ljude bez ikakvog povoda. Kada jedan od pripadnika bande upadne u prodavnicu, i mušterije zarobi kao taoce, na mesto zločina biće pozvan beskompromisni policajac Merion Kobreti (Silvester Stalone), koji rešivši slučaj dolazi do korisnih informacija o Najtu Slešeru. Kasnije, iste noći, dolazi do još jednog ubistva, a očevidac je mlada Ingrid (Brigit Nilsen). Ingrid dobija brojne pretnje, a jedini ko je može zaštiti je Kobra. izvor: prva.rs >> TITLOVI <<
|
|
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2026 u 23:39 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2026 u 13:24 |
|
Nisam ga odveć voleo tada iako sam ga kao dete igrom slučaja gledao tri puta u bioskopu osamdesetih 😂
Pamtim zapravo Brian Thompsona kao jezivog negativca i upadljivu šmiru StalloneTa 🤣 Da me neko baš puškom tera da se vraćam u taj meni gadan filmski period osamdesetih i bioskopske hitove ove već kategorije (a da se pravim da se kao silno plašim tih pušaka and shit 😂) izabrao bih radije da ponovim Nighthawks kada smo kod Stallone-a |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |