Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje (2)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje (2)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje (2)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 00:46

Imam pitanje...zašto oni koji imaju jednu ili dvije  ne mogu editirati svoje postove....?

Vam se ne čini malo glupo da ako nešto pogriješiš u pisanju ne možeš popravit,nego moraš pisat ponovno post!!!

Molba za Administratora da stavi Editiranje svojih postova za onih sa dvije !

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 01:17
ja sam donator, ali sam rekao adminu da mi makne iz naziva donator jer me nervira, neko sam vrijeme mogao editirati svoje postove i odgovarati u anketama, ali mi je onda tlisak to pravo ukinuo
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 12:39
Postove moyete editirati samo u forumu "Upload vasih kataloga" a sto se tice da sam ja apocalypse-u ukinuo mogucnost editiranja postova zaista ne znam o cemu prica jer nisam to nikome ukidao, jedino ako mislio na ono sto se nama potkrala greska pa ste mogli editirati postove u sekciji Anime pa smo to maknuli to je druga stvar. Molim te da to argumentiras!! A sto se Donatora tice sa tim statusom takoder ne mozes editirati postove.
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 15:52

Ali ja se pitam zašto ne možemo?

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 00:56

ok sorry kriv sam

ali se potpuno slažem sa Buky-em da nam trebate omogučiti editiranje postova

ja obično visim uz titlove na nekoliko azijskih foruma za filmove, i na svima njima je omogučeno editiranje postova, što je odlična stvar jer možeš ispraviti pogreške ili updateat svoje postove

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 11:39
Slazem se, uvijek se svima moze desiti da krivu informaciju stave ili nesto u cem dobro dodje editiranje postove jer bar mene osobno zivcira kad vidim u novom postu odma ispod ispravak
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 18:35
Administrator javi se!!!
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 19:46
Sredim to do ovog petka.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 10:42
Sad možete editirati postove.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 15:06
super,hvala...

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 19:34

Da ne otvaram novu temu, zamolio bih ADMINA, ili nekog tko mi to zna objasniti da mi kaže zašto sada imam 43 posta, a prekjučer sam imao 57???!?!?

Nije da je meni važan broj postova, ali zanima me zašto mi je broj postova smanjen, zar sam nešto krivo učinio, pa ste me kaznili kao što je tlisak skinuo Medi 35 postova ili......

Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 20:50
Obrisani su ti neki postovi skupa sa starim topicima najvjerojatnije... Kad neki topic zastari, njega se brise te svi postovi koje si ostavio u tom topicu se naravno brisu pa ti se tako i smanji broj postova...
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 20:59
tocno,imeni su nestali neki postovi ali to je to...

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Zero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2004 u 00:41
E hvala vam, to nisam znao!!!!!
Zero.Cool@mail.com
ZeroX.email@gmail.com
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2004 u 22:38
Sta je zanimljivo tu?
Imas post, post ostari, nikom netreba vise, post se obrise..... Zanimljivo? Ako je, savjetujem posjet dusevnoj bolnici....
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2004 u 19:47

Meni je sve jasno... Koji tebi dio nije jasan?

Netko napise post, prodje npr. mjesec dana od toga, niko nista ne posta vise tamo, nije nesto bitno da bi se zadrzalo te admin to zbrise da ne smeta.

A ako dan dva nakon postanja taj post nestane znaci da nesto nije valjalo s tim postom, te je post obrisan, preimenovan ili pomaknut u neki drugi forum. Dakle, korigirano je da bude u skladu s pravilima foruma. Ako ti se pravila ne svidjaju, nece ih admin mjenjat zbog tebe pa ti predlazem da se maknes, a ako se slazes s pravilima (koja si btw morao procitati pri registriranju i sloziti se s njima ako se zelis registrirati) onda ne vidim gdje je problem...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.