| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Song Sung Blue (2025) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Song Sung Blue (2025)Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2026 u 14:18 |
|
Film koji mi se svidio i dopao više nego što sam očekivao. I iznenadio me sa radnjom. Kate Hudson odlična u filmu, baš joj je sjela uloga, Hugh Jackman također standardno na vrlo dobrom nivou, i da, oboje odlične vokale imaju.
Odlična priča i scenarij temeljen na pravim ljudima koji su se bavili glazbom svirajući za sitniš, za život, za gušt, interpetirajući određene popularne izvođače po lokalnim barovima. Priča je baš filmska, ono skoro za nepovjerovati. Neću ništa duljiti da ne bih napisao nešto što ne trebam, osim što ću naglasiti da je ovaj film baš imao efekt na mene kao jedan veliki topli zagrljaj. Jako ugodno iskustvo, pozitivno iskustvo. Čak mi je toliko odgovarao da bih rekao da mi je u top 5 filmova ove 2025. godine za sad definitivno. Topli zagrljaj koji će se pamtiti. |
|
![]() |
|
TotenhemovFanatik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2026 u 06:48 |
|
Evo baš poput Šaše i ja sam počeo da gledam film sa niskim očekivanjima, a da nije Kate Hudson nominovana za oskara, ne znam da li bih uopšte i čuo za njega, jer se o ovom filmu ne govori. Međutim, ovo je stvarno filmčina, jedan od skrivenih dragulja u kojem se uživa od početka do kraja. U ovom filmu u punom sjaju vidimo sjajan performans svih glumaca, a naravno da tu prednjače Kate i Hugh.
Još uvijek čekam da izađe film Hamnet, da vidim Jessie Buckley, kojoj oskar stalno izmiče, ali za sada, Kate je moja favoritkinja u kategoriji za najbolju žensku ulogu.
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 156 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 8 sati 28 minuta , u 12:53 |
|
Odlična filmska ekranizacija istinite životne priče o Mikeu i Claire, sasvim običnim ljudima, koje će strast prema muzici i nastupima uživo na bini, spojiti ne samo u ljubavni par, već i odličan tribute band. Njihova interpretacija impresivnog opusa slavnog američkog muzičara Neila Diamonda, odvešće ih pod reflektore velikih pozornica, gde su nastupali slavni bendovi, kao što je recimo ''Pearl Jam'. Izvrsne glumačke izvedbe koje su dali Hugh Jackman i Kate Hudson očito dižu celokupni biografski narativ na viši nivo, a posebno bih istakao širok emotivni spektar koji su tako uverljivo prikazali. Apsolutno neopravdano je ovaj ''mali'' film prošao ispod radara strastvenih filmofila, s obzirom da nije imao grandioznu reklamnu kampanju svojstvenu blockbusterima kao npr. s Marvelovim superherojima. Stoga, ukoliko ste ga propustili, vreme je da da mu poklonite poverenje i uživate, jer će vas vrlo verovatno preplaviti bujica emocija ili uhvatiti talas dobrog raspoloženja.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |