Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Killer Whale (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Killer Whale (2026)

Killer Whale

Killer Whale (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2026

Žanr:

misterij, akcija, horor

Režija:

Jo-Anne Brechin

Scenarij:

Jo-Anne Brechin
, Katharine McPhee

Glavne uloge:

Mel Jarnson
  >  Trish Stevens
Mia Grunwald
  >  Dana
Aliandra Calabrese
  >  Chelsea
Isaac Crawley
  >  Chad
Nina Seijbel
  >  Coast Guard
Blake Myles Leach
  >  Concert Attendee
Gerson Rocha
  >  Tourist (Background Extra)
Ron Smyck
  >  Security Guard (Khwan)
Virginia Gardner
  >  Maddie
Mitchell Hope
  >  Josh
Scott James George
  >  The Man

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Killer Whale (2026)
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 04:56
Svaki film o preživljavanju u borbi sa pomahnitalom životinjom snima se i bazira po istom šablonu. Još ako se za to filmski stvaraoci manje potrude, pa umjesto scenografije odu u studio i naprave video igricu, učini se velika šteta filmu. Ovo je film koji gledate isključivo iz dosade ili da, eto, napnete malo sebi živce, da ostanete u formi. Naravno, tu je i parenje očiju uz Virginiu Gardner i njenu drugaricu. Koncept filma je sličan daleko boljem, neuporedivo boljem adrenalinskom spektaklu "Fall" u kojem takođe glumi Gardnerova, ali je tamo ona influenserka, ona je slobodnijeg duha i ona je ta, koja ima grijeh prema drugarici i na kraju završava kako završava. Izvinjavam se ako sam nešto spojlovao, ali sve ovo možete da pretpostavite nakon pola sata gledanja, a uvjeren sam da će rijetko ko od vas da odgleda ovaj film.

Ažurirao TotenhemovFanatik - 17.Sijecanj/Jan.2026 u 23:04
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 15:12
Gde si ti to bratac našao prevod? Ovde ga nema ili sam nepismen toliko.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 15:27
Sad ima Killer Whale  Smile
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 15:31
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Sad ima Killer Whale 
smile

Našao sam na drugom sajtu. Isti bratac, ovaj što peva Oči boje duge Šala mala, nema ljutnje iggy Danke frau Ljubica.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 18:01
Originalno postovano od strane TotenhemovFanatik TotenhemovFanatik piše:

Svaki film o preživljavanju u borbi sa pomahnitalom životinjom snima se i bazira po istom šablonu. Još ako se za to filmski stvaraoci manje potrude, pa umjesto scenografije odu u studio i naprave video igricu, učini se velika šteta filmu. Ovo je film koji gledate isključivo iz dosade ili da, eto, napnete malo sebi živce, da ostanete u formi. Naravno, tu je i parenje očiju uz Virginiu Gardner i njenu drugaricu. Koncept filma je sličan daleko boljem, neuporedivo boljem adrenalinskom spektaklu "Fall" u kojem takođe glumi Gardnerova, ali je tamo ona influenserka, ona je slobodnijeg duha i ona je ta, koja ima grijeg prema drugarici i na kraju završava kako završava. Izvinjavam se ako sam nešto spojlovao, ali sve ovo možete da pretpostavite nakon pola sata gledanja, a uvjeren sam da će rijetko ko od vas da odgleda ovaj film.

Sranje, u boji. Jedino što kažeš ti. Interesantno je videti kiticu kako juri dve ribice.
Na vrh
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 20:22
Originalno postovano od strane Gremlin_ Gremlin_ piše:

Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Sad ima Killer Whale 
smile

Našao sam na drugom sajtu. Isti bratac, ovaj što peva Oči boje duge Šala mala, nema ljutnje iggy Danke frau Ljubica.
"Oči boje duge" ... Ma nema ljutnje, opušteno. Pravi si gremlin, svuda te ima, svaka tema... Moram mejl da utišam, samo pristižu obaveštenja
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 20:24
Svideo mi se malim delom sam početak, trashy, uz malu dozu refleksija nekadašnje australijske eksploatacije, ono kada se u tim njihovim starijim B filmovima dešava blesavo nasilje pre negoli se išta zna o likovima, no nije ovo takav film, ubrzo me je udavio pa nažalost nisam ni dočekao konkretniju žurku sa orkom, koja valjda sledi potom. Prosto mi je suviše dugo trajao deo filma između pljačke i pokušaja da se doplovi do stene u okeanu, izgubih do tada uveliko strpljenje pa me više nije zanimalo kroz šta će proći junakinje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.