Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - People We Meet on Vacation (2026)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

People We Meet on Vacation (2026)

People We Meet on Vacation

People We Meet on Vacation (2026)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ljudi koje srećemo na odmoru

Godina:

2026

Žanr:

ljubavni

Trajanje:

117 min

Režija:

Brett Haley

Scenarij:

Emily Henry
, Amos Vernon
, Yulin Kuang
, Nunzio Randazzo

Glavne uloge:

Alan Ruck
  >  Jimmy
John Jabaley
  >  Motel Night Manager
Ian Porter
  >  Ed Nilsen
Molly Shannon
  >  Wanda
Madeleine Akua
  >  Daisy
Lucien Laviscount
  >  Trey
Miles Heizer
  >  David
Michael A. Newcomer
  >  Bob
Jameela Jamil
  >  Swapna
Bethany Anne Lind
  >  Stacey
Tom Blyth
  >  Alex
Laura Flannery
  >  Spin Class Instructor
Tommy Do
  >  Nam
Lukas Gage
  >  Buck
Alice Lee
  >  Rachel
Spencer Neville
  >  Julian
Sarah Catherine Hook
  >  Sarah
Emily Bader
  >  Poppy

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Reaper.y1969 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reaper.y1969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: People We Meet on Vacation (2026)
    Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2026 u 11:01
Poppy je svobodomiselna. Alex obožuje načrte. Po letih poletnih počitnic se ta dva popolnoma različna prijatelja sprašujeta, ali bi lahko bila idealna romantična kombinacija.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2026 u 00:05
Jedan od najboljih ljubavnih filmova u posljednjih 10 godina, top klasa. Bez mnogo proseravanja, bez patetike, bez tragedije, bez težine... Film je stvoren za uživanje i za lijep osjećaj tokom gledanja. Toliko je lako da se povežeš sa glavnnim likovima, da vjerujem da žene sebe zamišljaju sa Alexom, a muškarci sa Poppy. 

Ja gledam iz muške perspektive. Dakle, Poppy u početku vidim kao sanjarku, koja nije baš moj tip žene, nije mi previše interesantna. Ali kako film odmiče, mi vidimo Poppy kako sazrijeva, kako ispoljava skriveni šarm koji se krije iza maske luckaste i djetinjaste cure, što je prvenstveno odličan posao scenariste, režisera, a naravno i glumice. Slična stvar je i sa Alexom, samo što njega u početku vidimo kao dosadnog, ukočenog tipa. 

Toliko prijatnih nijansi svega što čini život, ljubav, prijateljstvo. Ispričano iz perspektive stare škole, a opet na neki inovativan način. I znam da će sad da krenu komentari kontra mog, u kojima će film da se pljuje ili da se kaže kako to "nije baš toliko dobro". 
Ok,  naravno, poštujem svačije mišljenje, ali što se mene tiče, film top klasa ovog žanra, baš sam srećan što ima lijepu ocjenu na IMDb i već mi je među omiljenim filmovima u 2026. I bez obzira na to, što nas tek očekuju brutalna filmska ostvrenja, ovaj je kod mene obezbijedio mjesto na listi najboljih.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2026 u 19:00
Toliko si ga nahvalio da ću morati da zavirim i vidim o čemu se tu radiSmile
Naravno, šta te briga šta će ko drugi da kaže o filmu? Tebi se sviđa i to je jedino bitno, sve i da si jedini na svetuWink

Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 00:33
Pa jeste, ali više mi prija kad neko kaže, u pravu si i meni se svidio. Imam utisak da su te situacije sve rjeđe :D
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 10:50
Evo ja sam ga isto pogledao zbog Totenhemovog komentara,inace volim cesto da pogledam te bezbrizne filmove kad hocu samo da se odmorim uz film. I nisam zazalio film je za svaku pohvalu prevashodno u tom zanru. Glumci ok , simpaticni ,lepo prikazana njihova romansa ,naravno moraju malo da zastrane u filmu po pitanju woke pokreta cela scena sa svadbom nije bas bila potrebna (meni licno) ali dobro bez toga se ne moze. Sve u svemu hvala na preporuci i ja sad prosledjujem preporuku.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 11:05
jovoK brate, mene preskoči, romantiku volim samo kada se Tramp bori za mir u svetu.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 11:09
I bre Mizi sta fali romantici
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 16:01
Lepo je čuti da se neko oduševiljava jednim ljubavnim filmom, nekom vrstom rom-koma. Ipak, imam nekoliko zamerki - mogao je da bude malo kraći, odnosno čak i skoro tih poslednjih pola sata, ne bi mu ništa bitno falilo. A i taj woke - prilično bespotrebno, kao da su se plašili da naprave film bez njega i da su ga ubacili tek da se i tu ogrebu o neku kintu...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 16:32
Zar i ti, sine Brute 🙄
Iga, zaboga miloga, otkud woke ima ikakve veze sa ovim, od svih filmova 😂
Hajde što nema ideologije, hajde i što je ovo viđeno ne može tipičnija formula ljubića kakvi su oni bili i pre 30-40 god, mnogo pre ičega woke, nego bre imaš dvoje slatkih, belih, strejt glumčića, uspešnih, u nekim "poslovima snova", koji eto putuju i zaljubljuju se, standardni Hollywood kakav je oduvek i bio, kada su ti vedriji tonovi romansa u pitanju.
Ako je išta, onda je sramno imati 2-D likove, u ne može grđoj epizodnosti, sveukupno u daj bože 2 min, njenog momka u nekom trenu na 50 sekundi na ekranu, koji eto nema bogougodnu belu kožu, i neka tamo dva gay lika, sa po možda 57 sekundi vremena u čitavom filmu, gde su sva trojica pomenutih dekor, ne znamo gotovo išta o njima a kamoli da nam se prodaje ikakva ideologija iz njihovih reči i dela. Pa nije to woke, naprotiv, taj deo je lenj, farsično nebitan za priču, likove koje zapravo pratimo, njihovu povezanost, dileme, emocije, šta god. Inače je fini, rekoh, standardno lep hollywoodski ljubić, potpuno u duhu filmova tog tipa kakvi su oni nekada bili, tome i njegov uspeh i mahom pozitivni utisci okolo-naokolo. Nećeš valjda i ti početi o nekakvim većina-manjina kategorijama ljudi, jer su ljudi zapravo tako nešto i trebalo bi ih doživljavati statistički, matematički 🤣🤣 eto ti onda minutaže. 😂 Ovo je suprotno od woke, ako bi i išli iz nekog suludog razloga na tu stranu. Marginalizovani ne bivaju ičime iskreno ljudskim ni u ovom filmu tretirani. Avaj, to mu ionako nije tema.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 16:58
da ne ostannem nedorečen, pupete, mislio sam na woke-svadbu između njega i njega, a nipošto na neke medjurasne veze. Pazi za šta me optuzujes 🤨 Lepo, vole se, svadba, pa neka su i dva muškarca, ali imam utisak da je ovde to na silu ugurano, apsolutno nema nikakve veze za celu priču.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 17:11
Woke, woke, to su podele duboke!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 17:12
Ma da, pošto sam ja poznat po tome da pazim inače 😂
Šta imam da te optužujem, komentarišem tvoj komentar, ne zanima me kakav si privatno 😂 niti sam sudija i bez toga. Baš zato što je nebitna vražija svadba, ne prodaje ti ikakvu ideologiju, mogao je to biti i strejt par ali zašto bi? Svejedno je potpuno i ničime ne utiče na priču, naša dva lika i sve ono kroz šta oni prolaze tokom 120 min filma, to onda može značiti i da je autoru svejedno, nisu li svi ljudi jednaki ionako, ne navodi te priča da podržavaš/ne podržavaš svadbe, gay ili strejt, a ti likovi su od papira, čime to ne biva woke, iz mojeg ugla. Da su strejt, isto bi bilo nebitno na kub,kao da bi znali išta o njima ionako 😂 Samo zato što su gay, ne biva čitav film woke, jbt teraju se ljudi nepotrebno od filma koji je, rekoh, naprotiv, sve ono što su hollywoodski ljubići vedrijih tonova oduvek i bili. Hvatati se za najnebitnije delove priče i uvlačiti ih na silu u nekakvu ideologiju, je po meni nepotrebno i ne govori ništa o onome što film/priča zapravo jesu. Pa neka su nam mišljenja o tome šta je woke a šta ne, potpuno različita.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 17:36
Ne znam Puppet zasto ti toliko smeta sto je Iga napisao a I ja Sam isto maltene pre Iginog komentara to napisao. Pa Dobro nama je to zasmetalo I sta sad nismo nista strasno rekli,film je stvarno odlicno napravljen I sve u svemu je za svaku pohvalu. I ja mislim da je ta scena ma koliko kratka I nebitna bila na silu ugurana cisto da se ispostuju danasnje norme. I to je to zasmetalo nam I idemo dalje nista strasno,Ako nekog nas komentara odbije da gledao film to je njegov problem ne nas.
Opusti se ,zasto odma Tako skakati u komentarima kad realno Niko nista lose nije rekao
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 18:01
Pa napravih dva posta, ja pa ne znam šta tu ima da se ne zna.
Ali hajde iz trećeg puta, nije meni teško. 🤣
Prvo, svejedno mi je šta ko od vas misli o ma kojem filmu, nije dakle do smetnje, nego se iz mog ugla potpuno pogrešno prodaje film. Tome pišem svoje. 😌 Oh, opušten sam kjovo, ne vidiš kao 🤣 jok sam sav u grču dok pišem o bitnom filmu i rukavcima njegove priče 🤣 Budi i ti opušteniji malo, kakve smetnje, imam i ja mogućnost da napišem svoje pa i ako ne pišem tako lepo kao vi, šta ima veze 😊

Drugo - svejedno je da li su gay ili strejt. Da li je bolje kada se likovi bolje napišu, naravno, ali zašto bi kada su nebitni dekor priče? Ako je potrebno da bude bitno to što su gay, to što je to gej venčanje, onda bi možda i moglo da se trpa u nekakvu woke ideologiju,da je film o tome.

Ovako ispada da ti film prodaje ideologiju a on to ne radi.
Ne priča ti o gay svadbama i gay vezama, ne stvarno. I dolazimo do toga da bi iz filma trebalo izbaciti to što su neka tamo dva nebitna lika gay, to postaje bitno (?) pa ukoliko se zamene sa strejt venčanjem, to onda nije ideologija, u suprotnom jeste kao 🤣 Pa ako vi ne vidite koliko je to besmisleno i glupo, ja ne znam drugačije, na četvrti način reći to.
Svodilo bi se na to da niko u filmu ne sme biti gay, ma koliko nebitno to bilo za priču, da je valjda bitnije ukoliko su strejt. Van pameti, nebitno ostaje nebitno, papirni likovi su svejedno nebitni, biti strejt nije ideologija isto kao što to nije ni biti gay, u filmu/priči koja se uopšte ne bavi time ionako.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 19:20
Sve je ok Ako si opusten Puppet,samo mi to bitno ,delovalo mi kao da si se iznervirao a stvarno nema razloga za to. E sad Ono sto si rekao da to ne pises lepo kao mi,Ako je neko ovde na sajtu istakako kako ti umes interesantno I lepo da pises to Sam ja,Tako da mi ova recenica bas nije jasna da li aludiras na to kako bas ja I ne pisem lepo ,sta Sam inace I priznao da nisam bas umesan u tome,ne zma bas nisam razumeo tu recenicu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 19:34
Mislio sam na "jasno" konkretnije, u smislu da ne pišem tako da odmah bude jasnija poenta, nevezano za stil, estetiku nego brzinski kuckam sa fona pa izabrah lošiju, neprecizniju tj reč bzvz, mislio sam naravno na jasno pre negoli lepo pisanje. 😊

Nije problem, sto puta ranije pisah isto, kada neko ne voli ovo ili ono, meni pre bude potreba da dodam svoje da bi se izbeglo etiketiranje eto filma koji uopšte ne priča o ideologiji. Malo ih je sada ovakvih, mainstream, da nisu neki "lifetime/hallmark" ljubići, samo mu još fali da mu se prilepi "woke" i da ga oni koji vole ljubiće propuste a jbg stvarno ne prodaje ikakvu ideologiju, tu je 2 sata totalno old fashion čisto ljubavne, tipične nekadašnje hollywoodske romanse i priča je zbilja o tome.
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 20:36
Kako slatko zborite, istopih se.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 20:40
Awwww 😊🥰

I ti si mene raznežio, baš, svojim komentarom ☺️

Nije to ništa, ovo je tipično ćaskanje, ima slatkoće svuda po temama, ako je nešto svojstveno forumu, to je upravo slatkoća 😌
Na vrh
Gremlin_ View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gremlin_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 10:32
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Awwww 😊🥰

I ti si mene raznežio, baš, svojim komentarom ☺️

Nije to ništa, ovo je tipično ćaskanje, ima slatkoće svuda po temama, ako je nešto svojstveno forumu, to je upravo slatkoća 😌

Šećerne vune, one sa vašara.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2026 u 20:05
Šećer je otrov doduše, svejedno iz kojeg izvora ali koristan, lekari i mrtvačnice bi imali mnogo manje posla bez ljudi koji proždiru šećer.
No ipak shvatam to kao kompliment 😂

Gledao film ili se samo javljaš da bi nas pohvalio?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,158 sekundi.