| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Misericordia (2023) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Misericordia (2023)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2025 u 08:36 |
|
Misericordia pruža jasan dokaz o tome zašto je film umetnost. On je prepun nasilja, bede, teškog života, a opet je pun ljubavi i nade. Ema Dante je savršeno uklopila sve što film treba da pruži, emociju, glumu, priču, muziku, ples ... Maltene je svaka scena umetničko delo, Simone Zambeli, inače plesač, u ulozi Artura dominira svojom glumom, iako u celom filmu izgovori jednu jedinu reč i to pri kraju. Mene ovaj film strašno asocira na Felinija. Oduševljen sam filmom, ali on vam neće pružiti zabavu, te stoga nije za široku publiku.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2025 u 09:56 |
|
Dobar je film, italijanski filmovi što sam gledao u poslednjih par godina jesu specifični. Mešam ga zbog engleskog naslova sa francuskim Miséricorde AKA Misericordia Pre italijanski neće biti gledan, nego dati francuski, a i prvo sam gledao francuski pa sam saznao tako za italijanski.
Ažurirao AlexDeLarge - 02.Prosinac/Dec.2025 u 10:02 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |