Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Predator: Badlands (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Predator: Badlands (2025)

Predator: Badlands

Predator: Badlands (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Predator: Badlands

Godina:

2025

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

107 min

Režija:

Dan Trachtenberg

Scenarij:

Jim Thomas
, John Thomas
, Dan Trachtenberg
, Patrick Aison

Glavne uloge:

Dimitrius Schuster-Koloamatangi
  >  Dek
Elle Fanning
  >  Thia
Christophe Cantoni
  >  Bud
Michael Homik
  >  Kwei

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Predator: Badlands (2025)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2025 u 00:35
Predator: Divljina (Predator: Badlands) – Recenzija: Da li je ovo najbolji Predator posle originala?

Pročitajte detaljnu recenziju filma Predator: Divljina (Predator: Badlands). Analiziramo akciju, novog Jautja protagonistu, vezu sa Alien univerzumom i kontroverzne odluke.

https://www.megablog.rs/predator-divljina-predator-badlands-recenzija/

Napomena autora: Ovu recenziju sam napisao nakon što sam film Predator: Divljina (Predator: Badlands) premijerno pogledao u bioskopu u Parizu, pošto se film u Francuskoj prikazuje od 5. novembra 2025.
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2025 u 09:56
Ne znam, nekako sam ostao vezan za ona prva dva dela. Sve posle toga mi je nekako previše i nekako prejako. Kao kada popiješ jutarnju kafu prvu kako valja, onda ti neko na poslu skuva drugu i umesto šećera sipa so. A ti piješ gorku kafu...
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
Na vrh
zivomir-boland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zivomir-boland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2025 u 18:38
odlican film
Na vrh
ludjo22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ludjo22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2025 u 09:14
ok 3/5
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2025 u 10:25
Zanimljiv koncept pričanja priče za ovu franšizu, toliko zanimljiv da se stvori određena empatija prema predatoru. I predator može imati probleme po socijalnom pitanju, tako je bar razmišljao scenarist ovoga filma...

Dobro je to ispalo, novo, zanimljivo, zabavno, film je po mom mišljenju kao neki Shrek u svemiru za predatore stil filma. Tako da tko je volio Shreka će voliti i ovaj film? Ne mogu to tvrdit logično. Ovo je i tzv. buddy film sa dobrom dinamikom glavnih totalno različitih likova, dinamikom koja nosi film. Čak me i nasmijao jedno 5 6 puta. Sve skupa plus.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2025 u 19:57
Vrlo dobro.
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2025 u 17:36
suma svega, odličan, spasio godinu ako se mene pita. potpis na stipišićev osvrt.
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2025 u 09:36
solidna komedija
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2025 u 16:06
Uzbudljivo, avanturističko putešstvenije, možda suviše klasično, bez iznenađenja tj, zbir nekoliko inače uspešnih formula, kao i povremeno prilično vedar za jedan Predator film, u Disney ruhu (ne može tipičnije, skoro pa siroče, put kao porodici/klanu, mukice) još i PG-13 rejtinga, ali efektan, zabavan, nije se obrukao iako meni generalno treba sasvim drugačiji Predator film.
Na vrh
sinisa85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinisa85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2025 u 02:35
Prethodni Predator sa indijancima uz sve mane je ipak bio Predator,. Čak su izbjegli i onaj očekivani momenat da predator pokaže neku emociju prema indijanki, što bi za film bilo dobro, ali ne za franšizu koja počiva na jasnim pravilima. I to je bila dobra odluka.

Ovaj novi je sve samo ne Predator. Predator je reptil/grabljivac/lovac a ne ratnik, predator se ne ponaša onako, predator se ne kreće kao u ovom filmu, predator na kraju uopšte ne izgleda kao onaj na koga smo navikli. CGI akcija, čudovišta, komedija, sve je pogrešno u ovom filmu. I još imamo najavu da će biti nastavak što bi bio definitivni kraj franšize.

2025 je godina u kojoj su upropašćene dvije najveće sf franšize 
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2025 u 10:23
Ako ćemo generalno govoriti , 2025 je godina u kojoj se mnogo stvari mijenja. Upliv AI u sve pore ljudskog života će okrenuti naglavačke neke ljudske vrijednosti. Ovaj film zamišljam kao događaj u budućnosti gdje AI podsjeća humanoida na vrijednosti prijateljstva,sažaljenja,empatije.... itd. Iako je "humanoid" vanzemaljac, možemo zamisliti "šta je pisac htio da kaže".
Inače, film je zabavan,nekoliko scena izaziva smijeh,vjerujem da je za mlađe gledaoce..TOP.
Na vrh
sinisa85 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinisa85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2025 u 15:54
Pa u tome i jeste problem. Dizni je uzeo legendarnu franšizu i od nje napravio zabavu za klince od 12 godina. 
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2025 u 17:56
Jel ima negde da se skine neka dobra verzija, da nema korejske, ruske titlove, da nije audio los, i da odgovara nekom od prevoda nasih cenjenih prevodioca, kakav je takav je, nekada smo gledali filmove a sada gledamo filmove u pokusaju, bar da ga odgledamo kako valja.....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2025 u 18:21
Senko, izgleda da još uvek nema, čeka se webrip.......
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2025 u 20:45
A i nije da bi ti mogli reći gdje da tražiš zbog pravila o pirateriji (hint: na standardnim mjestima).
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 14:09
Hehe na standardnim mestima,ima jos uvek u Zemunu na buvljaku lik koji prodaje cd-ove narezane i necete verovati manje vise sve proda sto donese.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 16:34
Iromafija, fala bogu pa postoje ovde na sajtu Private Poruke , koje jos uvek kako znam nisu zabranjene da se posalje bilo sta, ovde ovako podrazumeva se da ne ali u pp misoim da nebi bila smetnjaMizi cekam i ja taj web rip ....kjovo, do pre par godina upravo sam to ja radio , rezao cd-ove ali sam imao radnju , cd teka videoteka ali ode to vreme hahaah
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 17:54
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Hehe na standardnim mestima,ima jos uvek u Zemunu na buvljaku lik koji prodaje cd-ove narezane i necete verovati manje vise sve proda sto donese.

Evo ovako se piše kvalitetna i upotrebljiva informacija.
Ostanem li nekad bez interneta trajno, selim u Zemun. A vi kako želite.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 21:39
Jel moguće da još neko koristi CD-ove

Ja sam poslednji put video da neko prodaje CD-ove na Zemunskom keju, ali to je bilo pre nekoliko godina.

Nikada u životu nisam bio na buvljaku u Zemunu, a nije da mi je baš daleko.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 21:58
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Verujem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.