| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paris, Texas (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paris, Texas (1984)Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2015 u 22:37 |
|
Paris, Texas (1984) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 147 min Država: Z. Nemačka, Francuska, Engleska, Amerika Jezik: Engleski Režija: Wim Wenders Scenario: L.M. Kit Carson, Sam Shepard Uloge: Harry Dean Stanton ... Travis Henderson Sam Berry ... pumpadžija Bernhard Wicki ... doktor Ulmer Dean Stockwell ... Walt Henderson Aurore Clément ... Anne Henderson Neobični film ceste o Travisu, čovjeku izgubljenu u vlastitu paklu. Smatran mrtvim četiri godine, pojavljuje se u pustinji na meksičkoj granici, umoran od života i djelomično bez pamćenja. Po njega dolazi njegov brat Walt, kod kojeg živi Travisov sedmogodišnji sin Hunter. Travis i Hunter, u početku potpuni stranci, počinju graditi prijateljstvo i plan kako da pronađu Jane, Hunterovu majku, a Travisovu bivšu ženu, i vrate je kući... Film izvanrednih glumačkih izvedbi Harryja Deana Stantona i Natassje Kinski i kultnog soundtracka Rya Coodera. Dobitnik mnogih međunarodnih priznanja, uključujući i Zlatnu palmu u Cannesu 1984. godine za najbolji film. izvor: filmski-programi |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2025 u 12:16 |
|
Mnogo lep film, emotivan, mene je kupio, gledao sam ga nekoliko puta.
Preporuka! I muzika je kul. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |