Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jo-gak-do-si AKA The Manipulated (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jo-gak-do-si AKA The Manipulated (2025)

Jo-gak-do-si

Jo-gak-do-si (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izmanipuliran

Godina:

2025

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Glavne uloge:

Yang Dong-geun
  >  Yeo Deok-Su
Kwak Jin
  >  Debt accuser
Jo Yoon-soo
  >  No Eun-Bi
Jeon Kang-ho
  >  Detective 2
Hyun Seo-ri
  >  Bully
Rich Ting
  >  Detective Hwang
Ji Chang-wook
  >  Park Tae-Jung
Lee Kwang-soo
  >  Baek Do-kyeong
Do Kyung-soo
  >  An Yo-Han
Jonathan Tanigaki
  >  Woo-Jung

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jo-gak-do-si AKA The Manipulated (2025)
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2025 u 21:36
Hvala na prevodjenju ove serije!
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2025 u 01:50
Hvala Puno na prevodu ove fantasticne serije! Nadam se da ces nastaviti sa ovim. Isto tako ima jedna jako dobra serije Korejska nova takodje: Dear x se zove.. ali niko je nece prevesti izgleda ako ikada budes imao na umu, jako bih bio zahvalan na tome..
Na vrh
Elly17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Elly17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2025 u 20:01
Mislim da će to biti moja sljedeća, ja volim korejske akcijske, trilere i krimi serije, tako da ću sigurno prevoditi. Tnx
Na vrh
draganmirovic99 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj draganmirovic99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2025 u 00:55
Hvala ti puno na ovim prevodima!! Cijenim <3!
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 22:30
Prve tri, pa i cetiri epizode, vise nego dobre. A onda, od pete, pocinje sunovrat. Sledi par potpuno beskorisnih epizoda koje su snimili, mislim da ni oni ne znaju zasto. Iako su pokusali kasnije da se vrate, nisu uspeli. Serija je totalno izgubila kvalitet i pretvorila se u klasicnu akcionu. Steta. Ocena 6.
Na vrh
Elly17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Elly17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2025 u 11:34
lol, slažem se, ali vidi ja volin Wookija i ne mogu si pomoći 😂😂. Osobno za mene njegova najbolja serija je Gangnam B side, ova je prosječna. 🥰👍

Ažurirao drdamjan - 19.Prosinac/Dec.2025 u 11:54
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2025 u 21:31

Slaba prva epizoda. Ne deluje realno, nego kao konstrukcija. Pro tome kao da je serija  radjena za tinejdzere, sve je naivno i predimenzionirano....Ni trunke korejske prave originalnosti po kojoj su poznati.

Ažurirao drdamjan - 22.Prosinac/Dec.2025 u 09:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.