Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tron: Ares (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tron: Ares (2025)

Tron: Ares

Tron: Ares (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tron: Ares

Godina:

2025

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

119 min

Režija:

Joachim Rønning

Scenarij:

David DiGilio
, Steven Lisberger
, Bonnie MacBird
, Jesse Wigutow
, Jack Thorne

Glavne uloge:

Jared Leto
  >  Ares
Roger Cross
  >  Cross
Kwesi Ameyaw
  >  Silvio
Roark Critchlow
  >  General McGrath
Katharine Isabelle
  >  Marcia Lee Hadlow
Robin Roberts
  >  Self
Kim Soo-ro
  >  Reporter #1
Cameron Park
  >  Grid Tech
Leigh Dickson
  >  Grid Tech #2
Kara Swisher
  >  Self
Gary Vaynerchuk
  >  Stuart Roche
Monroe Robertson
  >  News Reporter
Jason Tremblay
  >  Motorcycle Cop
Zahra Alani
  >  Reporter
Brad Harder
  >  Reader
Aaron Paul Stewart
  >  Cyber Security Pete
Kenneth Seto Tynan
  >  AM
Shalyn Ferdinand
  >  Freeway Cop #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tron: Ares (2025)
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 18:34
Ne znam da li je do mene. Ali ovaj film mi ni malo nije držao pažnju, silom da jer sam ga prevodio. Možda bioskopski snimak kvari taj užitak, ko zna... Ne vidim po čemu je toliki hit, kao što pišu razni.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 20:54
Navodno jedino sto vrijedi je soundtrack
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 21:18
A jbg, to je Nine Inch Nails, institucija.
Na vrh
Osgiliath View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Osgiliath Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2025 u 12:05
Film je imao potencijala, ali ga nije iskoristio. Mislim posebno na mogućnost retro grafike i više događanja u originalnom Gridu. Problem filma je što se većina radnje događa vani.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2025 u 16:44
Ja cu dati sansu ovom filmu ali ne iskljucujem opciju da ce raditi daljinac i komanda ''stop'' )
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2025 u 17:12
Baš kao i recenzent, sa jedne strane gajim naklonost ka cyberpunku, a sa druge nikada se nisam baš povezao sa Tron univerzumom. Ni sam sebi ne mogu da objasnim šta mi tu tačno fali, ali činjenica je da tematika nije imala dovoljno hemije po mom ukusu. Premda tema jeste interesantna i nipošto tu nisam našao ništa loše, opet, jednostavno nisam fan. Sa takvim feelingom sam dočekao i ovaj nastavak, a prvi impuls mi beše da preskočim. Čitanje recenzije nimalo nije pomoglo da promenim mišljenje. Jedino baš da pofali ičeg interesantnijeg, pa da se bacim na štivo uz ultra niska očekivanja, a tada bih mogao potvrditi ili demantovati trenutnu skepsu.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2025 u 18:24
Ma kakav hit, ovo spada ( po meni ) u slabije filmove ove godine, prazan film, i bezvredna elektronika,ne drzi paznju, nista da te zagolica, mislim sta reci....
Na vrh
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2025 u 21:35
Kao Sci-Fi fan moram samo jedno reći: blagi užas. Ne kvarite vid džabe.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2025 u 23:59
Nemam pravo da kažem bilo šta, jer nijesam odgledao film, ali toliko iskustva imam da po posteru u 90% slučajeva znam da neki film nije za mene. Još kad vidim Džareda Leta s ovakvim imidžom, samo kažem, vozi.
Na vrh
sasavt1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasavt1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2025 u 19:40
nije nekakvo postignuće, ali može se pogledat
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2025 u 20:21
TRON: Legacy kida u odnosu na ovaj film.
Ovde je dobra samo muzika, sve ostalo osrednje.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2026 u 20:18
Duboko sam ubežen da je s ovim trećim delom ova franšiza završena. Jared Leto otaljava posao u traljavo sklepanom narativu. Vuzelno besprekoran, ispraćen prikladnim zvukom (dobar odabir; Nine Inch Nails), uspeva makar na momente da bude praznik za oči. Ali ne i za dušu, jer je emocionalno isprazan i većim delom trajanja od dva sata dosadnjikav,
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,485 sekundi.