Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sphinx (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sphinx (2024)

Sphinx

Sphinx (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sphinx

Godina:

2024

Žanr:

misterij, triler

Glavne uloge:

Benja Bruijning
  >  Robert
Eva van Heijningen
  >  Moeder
Johan Heldenbergh
  >  Luc Laurent
Marcel Hensema
  >  Lucas Moorman
Rifka Lodeizen
  >  Eva Moorman
Delilah van Eyck
  >  Kim Li
Matti Stooker
  >  Sammy Parsa
Andrea Vass
  >  Minke Moorman
Sil van der Zwan
  >  Teun Moorman
Abel Nienhuis
  >  Erik de Jong
Ruth Becquart
  >  Fenna Franken
Sallie Harmsen
  >  Roosje
Tom Audenaert
  >  Jerome Dupont
Joy Wielkens
  >  Asha Trustfull
Thomas Höppener
  >  Mats B.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sphinx (2024)
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2024 u 22:19
Prevode za seriju radi senad1 ✨
Na vrh
zoran-talke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoran-talke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2024 u 22:55
Hvala za prevod ,serija je na holivudskom nivou ,kakav je to psiho-triler ,brate drži te zalucanog za ekran,gluma za svaku pohvalu, priča ooodlična. Produkcija i režija je zaista kvalitetna za svaku pohvalu, NISAM GODINAMA GLEDAO OVAKVU SERIJU ,LJUDI ZA POGLEDAJTE JE , ZA SVAKU PREPORUKU .
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 11:21
I od mene palac gore!
Na vrh
zoran-talke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoran-talke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 14:48
Senade,Brate Svaka čast za prevod👍👍👍
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2024 u 20:01
Loše 3/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2025 u 11:17
Jest ovo psiholoski triler.

Opis pa ok, da odjednom se pojavljuje nakon 3 godine na putu ( 14godina je imala kad je oteta, 17 godina kad se vratila, sa tetovazom kao na posteru), 
otac policajac je trazio, zapao u alkoholizam, iako zive u kuci majka je nasla novog partnera, a ima i brata. Medjutim da pod kontrolom je osobe koja sebe zove `Sfinga` dobar lik i gluma. 
Pa cemo da vidimo zasto je to tako, i da se klupko polako odmotava. 

Ok teme oko porodice, oko odnosa unutra iste, gubitka, povratka, itd. Zatim oko disfunkcionalne porodice, nasilja, oko seksualne nastranosti,... , traume, poremecaja, itd sve je to dobro.

To sto ubace dodatno sto mora, pa voleo bih da je kreativnije, a ne na silu. A i onda i produbiti likove bar malo.

Kazu ima golotinje, pa  ima i ima svrhu, ne smeta to, smeta neko ponavljanje koje nema. 

Dobro je ovako uradjen, atmosfera je fina, onako sumorna, mracna, shodno temama glumci ok, i sa skokovima kako je uradjeno to mi se svidja.

Ne svidja mi se scenario, i preterivanja, naivna resenja, to da se ispeglalo bilo bi dobro.

Kombinacija dve detektivke pa nije mi nesto, trebalo je bolje. Jos mi je sveze pa znam podosta mesta ali bi bili spojleri. Ima propusta, ima nelogicnosti.

Oko simbolike, pa bilo je , mora se smisliti nesto novo, Zagonetke , tragovi, mora nesto novo.

Tempo mi dobar.

Negde na sredini vec se otkrivaju karte i predvidljiv je u jednoj stvari , a pomalo postaje zamorno, druga je trik , a objasnjenje  bez veze,  i sam kraj koji je klise.

Tako da mislim da su kreativnije uradili te stvari bila bi super.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.