Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Him (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Him (2025)

Him

Him (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2025

Žanr:

triler, horor, sportski

Trajanje:

96 min

Režija:

Justin Tipping

Scenarij:

Skip Bronkie
, Justin Tipping
, Zack Akers

Glavne uloge:

Marlon Wayans
  >  Isaiah White
Sean Dillingham
  >  Shirtless Combine Fan
GiGi Erneta
  >  Ayn
Esodie Geiger
  >  Dr. Bowers
Tyriq Withers
  >  Cameron Cade
Bryce Dylan
  >  Bernays
Gabriela Alicia Ortega
  >  Stripper
Guapdad 4000
  >  Murph
Heather Lynn Harris
  >  Jasmine
Geron McKinley
  >  Drew
Naomi Grossman
  >  Marjorie
Austin Pulliam
  >  Young Cam
Indira G. Wilson
  >  Yvette
Adam Tedesco
  >  Edward
Alana Nguyen
  >  Stripper
Jordahn Smith
  >  Stripper
Ethan Michael Airey
  >  Young Drew
Kiara Gomez Glad Bak
  >  Taylor
Don Benjamin
  >  Cam SR
Richard Lippert
  >  Saviors Owner
Tierra Whack
  >  Adrienne
Julia Fox
  >  Elsie White

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Him (2025)
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2025 u 13:17
Film je slobodno mogu reći poučnog karaktera, ako ga gledate i očekujete neizvesne situacije u američkom fudbalu, onda ste promašili film potpuno. Od sporta u ovom filmu jedva da ima slova S. Donekle surova istina, donekle malo drame. Ali sve u svemu, meni je ovaj film za 7 od 10.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2025 u 15:27
Znači da se ipak držim prave stvari, odnosno Američkog fudbala
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2025 u 16:36
Kakvo razočaranje, da od ovakve teme i priče naprave ovako dosadan film... Ovo kao da je neko proveo na netu sat vremena čitao o teorijama zavjere i ajde napravi film, dotakli se svega toga i nista nisu rekli. Nije smeće al veoma plitko 4/10
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2025 u 20:29
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Znači da se ipak držim prave stvari, odnosno Američkog fudbala

Vidi, vidi. Ima još ljubitelja američkog fudbala. Ja ga pratim poslednjih 25 godina, otkad se pojavio na trećem kanalu.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2025 u 22:53
Prijatelju Payutti, pa to već nije slučajnost koliko nas stvari povezuje E sad ćemo baš u off

Da, veliki sam fan od početaka na 3K i prvih prenosa koje su radili Dejan Golalić i Peđa Jurišević! Do 2003 sam već skroz ovladao materijom i postao zakleti navijač Kansas City Chiefsa Da, to beše u vreme kad su bili mučenici za koje nisam mogao sanjati da ću ih ikada videti u SB, a kamoli da će u poslednjih 6 godina igrati 5 puta i osvojiti 3, postavši usput dinastija!

U početku me privukle crveno-bele boje i to što je osovina Trent Green/Priest Holmes/Tony Gonzalez sa sve najluđim reternerom Dante "The Human Joystick" Hall-om igrala totalno ofanzivni fudbal, iako ni takav napad nije uspevao da nadomesti ono što odbrana upropasti. Dalje beše istorija za mene, uz nezaboravni draft sa Mahomesom. Rezervni omiljeni tim su Seattle Seahawksi.

Pisao sam i neke članke za Arrowhead Pride, umalo ljudi da organizuju gofundme akciju kako bi mi omogućili da odem i ispratim jednu utakmicu uživo Da ne dužim više, a mogao bih pisati romane - najbolji loptaški sport ubedljivo i pravo uživanje da se nadoknadi ako se nema gledati neka dobra kinematografija!

Drago mi je što nas ima još, a i nema nas baš tako malo fanova ovde koliko se misli. Uživaj i u ovoj sezoni, ma ko da ti je najviše prirastao srcu
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2025 u 19:16
ar8c, sad si me razočarao i kao čovek, i kao društveno-politički radnik. Kakvi crni Chiefsi.

Doduše, bili su mi simpatični u tom periodu kad su igrali Holmes i Gonzalez.
I ja sam fan crveno-bele boje, čak je na moj rođendan Zvezda postala prvak Evrope 1991.

Moj tim su Patriotsi. Navijam za njih od kad su bili totalni autsajderi protiv St.Louis Ramsa-a 2000.,
a ipak su osvojili Superbowl čuvenim field golom još čuvenijeg Adama Vinatieri-a.

To što su posle postali dinastija i što ih niko nije voleo, nije me pokolebalo da i dalje navijam za njih.

Chiefs-e baš ne volim, iako nisu crno-beli, kao i još nekoliko timova: Bills-e, Giants-e, Ravens-e, Broncos-e...

Drago mi je da smo vas razbili u Kanzasu u finalu AFC-a pre nekoliko godina, kao i što su vas Brady i Gronkowski demolirali u Superbowl-u
u Tampa Bay-u.

Moj omiljeni rezervni tim su Eagles-i. Ala smo vas tu tek uništili u poslednjem Superbowl-u.

A realno je trebalo da pobedimo i pre tri godine da nas sudije nisu pokrale.

Tako da su moji timovi imali dosta uspeha protiv "dinastije".

Žao mi je samo što Andy Reid za 13 godina u Eagles-ima nije osvojio Superbowl.

P.S Da, Golalić i Jurišević su bili sjajan tandem. Golalić odavno živi u Americi, a eto, još uvek imamo priliku da slušamo Peđu,
doduše na onom usranom kanalu.

Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2025 u 19:27
Zaboravio sam da dodam i legendarnu pobedu u Superbowl-u protiv tvog omiljenog rezervnog tima
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 10:45
E sad si i ti mene razočarao i kao čovek i kao sledbenik alternativne misli Doduše čim si rekao da si fan od začetaka na 3K, rekoh sebi "ma sigurno se i on priklonio ogromnoj većini i postao sledbenik Bradyja i Patsa" Mada to beše jedini put kad sam u životu navijao za Bradyja, bila mi je jako zanimljiva ta underdog priča, ali nakon toga ne beše baš ničeg više underdog u vezi sa njima i morao sam (kao i uvek u životu) potražiti neko alternativno i manjinsko rešenje

Nemoj mi samo ti o sudijama, nakon deflategate, spygate i mora drugih situacija gde su vas sudije gurale (mislim na pravi, a ne rezervni fan klub ), a i ono AFC finale koje spominješ praktično ste izgubili da sudije Dee Fordu nisu svirale par centimetara prstiju unutar neutralne zone - nešto što se timovima u takvim mečevima nikad ne svira i nešto što vama apsolutno nikada ne bi svirali

I otkud sada prisvajaš i Tampine titule, bez obzira ko je nastupao? Jesu dobili i Tampa i Phila samo zato što Chiefsi nisu obezbedili protekciju za Mahomesa pa je obarao rekorde trčeći u rikverc i spasavao živu glavu. Protekciju kakvu je Brady oduvek imao. Ali OK, to je sve sastavni deo igre, kapa dole svima koji su dobili Chiefse!

Ono što ste "ukrali" Seahawksima ide na dušu samo i isključivo Pete Carrollu i jednoj od najvećih gluposti u istoriji te igre, gde ne koristi jednog Marshawn Lyncha i izmišlja toplu vodu! Ali OK, za titule treba imati i sreće, a imali ste je na pretek

I nemoj mi dinastiju stavljati pod navodnike! Devet uzastopnih divizijskih titula, sedam uzastopnih finala AFC od čega pet dobijenih, pet SB nastupa u 6 godina i tri osvojene titule... To jesu cifre koje dokazuju status dinastije sve dok se drugačije ne dokaže

Ako biram moju najdražu utakmicu, a da nije SB, onda je to svakako meč na Arrowheadu iz decembra 2014 kada su apsolutni autsajderi Chiefsi dočekali šampionske Patse sa Bradyjem. Tako smo vas olupali tom prilikom da je Brady povučen na klupu i nije ni igrao u završnici gde smo vodili 41:7 i onda vas pustili da još jednom prilikom poentirate u garbage time! Tom prilikom smo postavili još uvek važeći rekord za najglasniji otvoreni stadion u svetu, postigavši buku od 142,2 Db, potukavši - pogađaš, Seahawkse

OK, sad dosta navijačkog podbadanja! Jako mi je drago što pratiš i uživaš u sportu, a nakon dužeg niza godina agonije na koju navijači Patsa baš i nisu navikli, od srca ti želim da se vratite na staze slave, postanete konkurentniji, te da mečevi između Patsa i Chiefsa ponovo postanu ono što su nekad bili!

Ažurirao ar8c - 12.Listopad/Oct.2025 u 11:08
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 14:03
Hahahahaha. Baš si me nasmejao.

Ti kao da navijaš za Partizan. Uvek su im drugi krivi, i svi su se zaverili protiv njih. Ovo zadnjih godina neću da komentarišem, jer je
psihopata uništio sve, pa i sport, pa mi je sad svejedno kad Zvezda osvoji titulu u domaćem prvenstvu. Ko to još gleda.

Ali to ne znači da treba da prestanem da navijam za nju, kao što neću ni za Patse, samo zato što su bili dominantni duži vremenski period.

To što si rekao za finale AFC-a (Dee Ford) je isto kao da si u fudbalu rekao: "To je "malo" penal, to se ne svira. Daj, molim te.

Ne prisvajam Tampine titule. Oni mi spadaju u omiljenije timove, a samo je veliki plus bio što su tada za njih igrali Brady i Gronkowski,
i što ste tada demolirani.

Ovo oko Superbowl-a sa Seahawks-ima, to je kao ono: "Da baba ima točkove, zvala bi se automobil". Onda ja mogu da kažem da Wes Welker
nije ispustio perfektan Brady-jev pas, pobedil bismo Giants-e u Superbowlu. Ili da David Tyree nije uhvatio nešto što se hvata jednom u 100 godina.
C'mon.

I na kraju, umesto da sportski priznaš demoliranje od Tampe i Phile, ti se vadiš na ofanzinu liniju Chiefs-a. C'mon.

Brady je za 20 godina osvojio 6 Superbowl-ova sa Patsima, a imao je nikakav napad. Za 20 godina imao je jednog elitnog wide receiver-a,
(Randy Moss), i jednog elitnog tight-enda, (Rob Gronkowski). Sa tim timovima Mahomes ne bi osvojio ni upola onoga što je osvojio Brady,
iako je mnogo talentovaniji od njega.

Tako da... Pusti me tih priča.

I na kraju... Patsi sigurno u skorije vreme neće biti konkurentni, ali se nadam reprizi poslednjeg Superbowl-a. I naravno, istom ishodu.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 17:02
E pa sad malo i ti skačeš sebi u stomak kolega Gore u postu si konstatovao kako su vas (Philu) sudije oštetile zbog čega nisu uzeli još jedan SB, a čak je i odbrambeni igrač Phile priznao da je imao kontakt sa JuJu. Imaš čovekovu izjavu bez pardona. E sad, što to nije iz kategorije onih najočiglednijih faulova, što je pitanje da li bi JuJu stigao pas i što neke sudije možda ne bi svirale u tom momentu tako važnog meča - to ne menja ništa! Kontakt je postojao, pass interference se svira! Dakle, ako ćemo da kažemo da je Dee Ford opravdano kažnjen, onda ćemo reći i da su Chiefsi opravdano dobili Philu u SB Sve se to negde na nekom višem nivou pre ili kasnije ispegla po zaslugama!

Naravno da se vadim na ofanzivnu liniju Chiefsa zbog koje su izgubljena dva SB! To je sve deo igre i ja ništa ne osporavam! Svaka pobeda i svaki poraz su zasluženi, nemoj uopšte misliti da neću sportski čestitati. Ali protiv Tampe smo igrali sa rezervistima jer su oba elitna glavna linijaša bila povređena (Eric Fisher i Mitchell Schwartz), što se nije moglo nadoknaditi. Podsećam da smo kompletni te godine razvalili Tampu u Tampi bez problema i u taj SB ušli kao favoriti. Protiv Phile je takođe poraz direktno vezan za raspad od ofanzivne linije i protekcije Mahomesa. Pa to takođe svuda možeš pročitati. Naravno, nije vađenje nipošto, ofanzivna linija je jako važna pozicija u NFL-u i ko je Chiefsima kriv što nisu mogli/znali da bolje zatvore te pozicije. Nije vađenje nipošto, ali uzrok leži baš tu!

Ja ću malo da obrnem priču i tvrdim da Brady ne bi osvojio ni pola od onoga što je osvojio da nije imao sjajnu protekciju, a pošto je on klasičan pocket QB koji ni blizu ne skrembluje kao Mahomes, njemu je protekcija još mnogo važnija nego Chiefsima. Zapravo ironija je da najveće zasluge za uspeh Bradyja i Patsa idu na račun jedne manekenke Brady se mnogo dobro oženio, nije bio alav na pare i nikada nije uzeo novca koliko vredi što im je omogućilo da bolje popune roster i budu stalno konkurentni. Ne znam da li sada žali zbog toga nakon razvoda i ne znam kako su se podelili, ali čisto sumnjam da je siromah i da mu i dalje nije najvažniji legacy koga nikad niko neće dostići. Naravno, to je takođe deo šire slike koja se mora poštovati, ali eto, nekad moraš reći hvala i nekoj Žizeli

Slažem se sa tobom da vam je uz malo više sreće mogao stajati još koji trofej na kontu. Ali nemoj zaboraviti i da ste neke od trofeja uzeli vrlo srećno, ludačkim hvatanjima (preokret protiv Atlante na primer) i slično. Opet kažem, sve se to negde tamo pegla i stavlja pod ravnotežu, pa tako i pitanje sreće

Reprizu poslednjeg SB nećeš gledati sigurno jer Chiefsi neće ove godine dogurati tako daleko Istinsko sportsko čudo je što su i prošle godine uspeli, tako da izgubljen SB ne vidim i kao neuspeh. Prošvercovali su se tako daleko sa silnim problemima pre svega na poziciji WR. Ove godine će konačno kasno biranje na draftu uzeti svoj danak, pre svega što kod Chiefsa nema neke manekenke koja bi umanjila apetit najvećih zvezda Dakle naredni SB obojica pratimo opušteno kako se neki drugi timovi bore za trofej. Drugim rečima neće tamo biti ni Phile, ni Chiefsa, a ni rezervnih opcija...

Slažem se i u vezi psihopate i uništavanja domaćeg sporta. Muka mi je od onoga što vidim, a najčešće ni ne gledam. Od soccera sam dogao ruke još od kako sam otkrio NFL, a sa druge strane zagađivanja istog od stane mafije, kladionica, kao i preplaćenih padavičara na terenu! Još donekle pratim basket, ali i to je pitanje. Naravno, protiv sebe ne mogu, ako 50 godina navijam za nekoga, onda to ne može da se promeni, ali je mnogo loše i zagađeno. I neće skoro biti bolje...
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 17:46
E, samo još da dodam, stvarno sam maksimalno ispunjen po pitanju NFL-a sve i da Chiefsi više nikad ni ne uđu u playoff, a toliko mi je sport prirastao da nemam nekih negativnih osećanja kako god da se stvari dalje odvijaju.

U suštini odabrao sam gubitničku franšizu čiji nastariji fanovi pamte jedini osvojeni SB u prošlosti, što se desilo tačno u godini mog rođenja! A to beše baaaaš davno Trebalo je proći tačno 50 godina da Chiefsi ponovo uđu i osvoje drugi po redu.

Za mene je to bila premija nad premijama jer pamtim sušne i mučne godine još od 2003. gde sam mogao samo da sanjam da gledam omiljeni tim u borbi za trofej. Bukvalno sam svake godine verno pratio svetkovinu kao što je SB, ali uvek gledajući neke druge moćne timove, ozbiljno strahujući da za mog života neću stići da ikada vidim Chiefse u borbi za trofej! Moj strah su jednako delile armije navijača Chiefsa iz matične države.

A onda se desilo da za šest godina budem(o) u toj poziciji pet puta i da se uzmu tri trofeja! Bukvalno premija i srce u potpunosti na mestu šta god dalje bilo. Nemam nikakvu maniju da se po svaku cenu mora još, da se mora prestići neprikosnoveni GOAT Brady ili bilo šta slično. Jednostavno sam srećan što mogu da uživam u omiljenom sportu, a sve su mi želje višestruko ispunjene
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2025 u 18:58
Lepo rečeno, nemam šta da dodam.

U stvari, imam. I ja sam odabrao gubitničku franšizu koja u tom trenutku nije imala nijedan osvojen Superbowl, uz dva izgubljena. Chiefs-i su imali jedan.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2025 u 13:56
Dobro, Patsi su ipak mlađa franšiza, tu smo negde otprilike svi vršnjaci Nisu ni imali vremena za nešto više poput najstarijih franšiza.

Inače nije bilo teško steći emociju prema Patsima i Bradyju. To je prvi SB koga smo gledali na 3K i tih dana smo se svi učili, a odmah dobismo filmsku priču o momku čiji talenat niko nije prepoznao pre i na draftu, koji je srećom dobio šansu na najvećoj sceni i potom postao GOAT. Ništa do velikog respekta sa moje strane, ali ja sam prosto morao malo da se izdvojim u ono doba. I eto, par decenija kasnije i ja prođoh kroz sličan dril sa svojim izborom

Sad me neki mlađi prozivaju kako sam se priklonio dobitničkoj strani, a onda moram u svoju odbranu da vadim članke i dokaze da sam bio fan i u daleko čupavije vreme! 2012 je bila apsolutno dno, Chiefsi najgori tim lige, linijaš Jovan Belcher izvršio samoubistvo na parkingu, fanovi vukli silne traume od razočarenja u prošlosti... Kad je konačno trebalo da se bira prvi na draftu, a ono nikad gora klasa QB i ozbiljnih prospekata pa Chiefsi završiše sa linijašem Eric Fisherom!! Ali nakon toga je konačno svanulo, prvo došao Andy Reid, pa sa njim Alex Smith i nakon toga samo uspon...
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2025 u 19:25
Ja sam imao još jedan dodatan razlog da navijam za Patse. Tim je iz Bostona, a od malih nogu navijam za Celticse. Osamdesetih sam bio u Italiji i tamo gledao legendarne dvoboje Birda i Magica.

By the way, ako nisi, pogledaj kako su rasturili Bradyja u "The roast of Tom Brady". Pošto si u toku, razumećeš fore. Nisam neki fan američkog humora, preferiram engleski. Ali ovo je bilo stvarno dobro. Pomalo ekstreman humor, ali ja nemam problem sa tim.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2025 u 08:22
Nema šta, razlozi za navijački odabir su ti nenadmašni i nema se tu bilo šta prigovoriti Ja opet sa Missourijem nemam ama baš nikakve emotivno-geografske poveznice, ali tu su oni drugi faktori koje sam opisao. Seattle sa druge strane jeste moj omiljeni USA grad sa sve grunge muzikom, pa je to taj faktor za rezervnu varijentu.

Što se tiče tog filma/dokumentarca, šta god već bio, naravno da sam čuo za njega i čitao o njemu, ali ga nisam gledao. Iskreno, malo sam izgubio smisao za humor ovde poslednjih godina/decenija. Ali ako kažeš da baš valja, uguraću ga uskoro u raspored za gledanje. Hvala u svakom slučaju!
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2025 u 09:56
Samo mala ispravka. To nije ni film, ni dokumentarac, već pravi šou. Evo definicije "roasta":

Američki „roast“ je specifičan tip komičnog šoua u kojem se jedna poznata ličnost (tzv. „honoree“) javno šali na sopstveni račun, odnosno postaje meta duhovitih, često vrlo oštrih i provokativnih šala.

U emisiji učestvuje grupa poznatih komičara, glumaca i prijatelja te osobe, koji se smenjuju na bini i „peku“ (engl. roast) slavljenika kroz duhovite uvrede, imitacije i anegdote. Nakon što svi „roasteri“ završe, i sam slavljenik obično uzvraća šalama na njihov račun.

Cilj „roasta“ nije da uvredi, već da na duhovit i preteran način proslavi osobu koja je u centru pažnje, kombinacijom satire, ironije i dobrog humora.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2025 u 17:58
E, ma znam da je neka tako forma kao talk show, samo malo drugačije. Svejedno, nemam naviku da gledam takve stvari, ali u ovom slučaju napraviću izuzetak.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2025 u 18:46
Ma onda ti se sigurno neće svideti. Ne gubi vreme, traje 3 sata. Svi su ga zajebavali. Prvo tebi nepoznati Jeff Ross, a onda Belichick, Gronkowski, Edelman, i na kraju Peyton Manning. Bilo je tu i dosta ljudi iz njihovog show-businessa nepoznatih publici van Amerike.

Možda da probaš na premotavanje ako ti se neko ne svidi.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2025 u 11:10
Ma ja sam već naleteo svojevremeno na isečke, pisalo se o tome baš. Nije mi nepoznato, samo si me sada podsetio. Nema veze za sam humor, informativno i nije loše videti. Ekipa koju spominješ (Belichick, Gronk, Edelman) jako mi je poznata, a da ne govorimo o rivalstvu Peyton-Tom! Baciću oko svakako, samo da se uklopim sa vremenom...
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2025 u 23:33
Da ne dužim mnogo i uz dužno poštovanje prema svima koji komentarišu, film je sranjčurina, a svaki drugačiji komentar je pokušaj da se ne ispadne glup i da se ispadne kako je shvaćena ta neka poruka, taj neki prikriveni umjetnički izraz koji vide samo inteligentni i obrazovani. Evo ja nemam problem s tim, neka bude da sam ja najgluplji, film je smeće, a po posteru sam to odmah znao, samo mi je trebala potvrda, pa ga odgledah. S R A NJ E. Pozdrav za sve ljude, hvala vam što održavate ovaj predivni sajt, ljubi vas brat.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.