| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Submarino (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Submarino (2010)Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2016 u 01:42 |
|
Submarino (2010) ![]() Režija: Thomas Vinterberg Scenarij: Tobias Lindhol, prema romanu Jonasa T. Bengtssona Žanr: Drama Jezik: Danski Država: Danska, Švedska Trajanje: 105 min Gustav Fischer Kjærulff ... Martin Sebastian Bull Sarning ... Lille Nick Mads Broe Andersen ... Lillebror Jakob Cedergren ... Nick Peter Plaugborg ... Martins far Patricia Schumann ... Sofie Morten Rose ... Ivan Henrik Strube ... Jimmy Gule Nick i njegov mlađi brat odrastaju u teškim uvijetima, njihovo djetinjstvo je obilježeno siromaštvom, nasiljem i alkoholom. Nakon tragedije braća se rastanu, a kada se opet sretnu tridesetogodišnji Nick je usamljeni, ljuti bivši osuđenik, a njegov brat ovisnik i diler. Obojicu još uvek progoni tragedija koju su doživeli kao djeca. Prevod je uradio: jawahell |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2020 u 15:35 |
|
Odlicna drama
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2020 u 17:00 |
|
Inace, rezija je Thomas Vinterberg, mada to i pise
|
|
![]() |
|
Nebstar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2025 u 18:30 |
|
Odličan film, preporučujem da ga pogledate.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2025 u 18:56 |
|
Šteta što više nema ovakvih filmova. Kriza, kriza, pa čak i kad je danska kinematografija u pitanju. Pre je i bilo ovako dobrih filmova ali danas i ako bude, bude teško. Mi koji volimo realne filmove, tj. drame, mora da se načekamo ali fanovi onih filmova gde su nekakvi dinosaurusi ili gde jašu nekakve zmajeve toga ima na pretek. Kriza je kad je film u pitanju a i serije i mini serije i muzika je poodavno upala u krizu i iz nje neće izaći a nije da ta kriza nije ušla i u sport. Recimo ova letnja Olimpijada je bila dobra i ovo Evropsko u košarci je bilo dobro ali Evropsko u rukometu, nekako se znalo da će moja Danska laganini da bude prvak ali što je Evropsko u fudbalu bilo za zaborav, to no comment
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |